IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа какъв ще е Kodiaq Coupe (ВИДЕО)

Концептът Vision E е вдъхновен от чешкия кристал

Skoda показа какъв ще е Kodiaq Coupe (ВИДЕО)

Компанията Skoda публикува видео и изборажение на своя нов концептуален модел, който трябна да покаже какво посока ще поеме дизайна на чешката марка. Според някои информации, така ще изглежда предсерийният вариант на бъдещия Kodiaq Coupe.

Skoda показа какъв ще е Kodiaq Coupe (ВИДЕО)

Подробности за автомобила не бяха разкрити, но бе съобщено, че един от основните източници за вдъхновения на дизайнерите на Skoda при направата на подобна машина е бил известният в цял свят чешки кристал.

„Работата над новия дизайнерски език на Skoda продължавава вече няколко години и носи резултати, които ще определят бъдещето на марката. Нашите цели са точно поставени и сме готови да направим и следващата си крачка”, обясни един от водещите дизайнери на компанията Карл Нойхолд.

По информацията на изданието Motor 1, новият концептуален модел на чехите ще бъде представен на автосалона в Шанхай през април. Серийнината версия на Kodiaq Coupe ще бъде готова през 2019 г., като с нея ще дебютира и хибридна модификация на кросоувъра.



Снимка и видео: Skoda

 

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    пена ( преди 7 години )
    Пак не сте преписали най-важното. Vision E ще бъде изцяло електрически. И най-вероятно и Kodiaq Coupe ще е само на ток. Колата ще е предназначена предимно за китайския пазар а там вече има яки ограничения в много градове за фосилни автомобили. А хибриден вариант ще има на обикновенния Kodiaq до 1-2 години.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Бръм ( преди 7 години )
    То... този дизайн на чешкия кристал разказа играта на O3FL.