IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Двамата работници спряха производството в завода в Мюнхен

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Пияни полски работници причиниха щети за милиони евро на компанията BMW, съобщава Bild. Двамата служители решили да използват една от почивките си, но не преценили количеството погълнат алкохол и припаднали. Наложи се е техните колеги да викат „Бърза помощ”.

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Пристигналите на мястото лекарски екипи установили, че единият от работниците се намира в състояние на „силна алкохолна интоксикация”, докато другият е под въздействие на амфетаминини. Поляците са отговаряли за поставянето на изпускателните системи на автомобилите на поточната линия и невъзможността да изпълняват задълженията си е наложила спирането на конвейра за повече от 40 минути.

Пияни поляци причиниха щети за милиони на BMW

Според предварителните изчисления, прекратяването на работа на линията е причинило загуби на BMW за около 1 млн. евро. Единият от двамата работници е уволен незабавно и е пратен да се лекуван в клиника, докато вторият засега е само отстранен от длъжноста си.

Снимки: BMW
 

0 от 500
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Големи умници ( преди 7 години )
    Абе умници, вие давате ли си сметка, че като спре една поточна линия, трябва да спрат маса други свързани с нея. И нали през това време текат заплатите на хората, които нищо не могат да свършат, подготвените елементи стоят и те, нарушаването на подписани доставки струва пари... Какво смятате колко била печалбата от 1 автомобил?
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    libengazi ( преди 7 години )
    На полети на Аерофлот въобще не се сервира алкохол в икономична класа.
  • #16
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Поляците, ако не са пиянки и крадци са меки китки. Понякога са и двете.Казват им белите *** на Европа.Повечето се правят на майстори. Ако полски майстор ти влезе в къщата по-добре се прекръсти да не падне след като излезе. Изключително нагли същества са и много често налитат на бой. Само обаче, когато са на групичка. Ако са поединично са големи мишки. Полякините са много дашни, но и много долни и мръсни. Ако сте женени не се занимавайте с тях, че ще ви развалят семейството. Като кърлежи са.
  • #15
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тея двамцата всеки ден са били най-вероятно така. Смятайте какво качество имат немските производители. Като до пиянките поляци, сложиш бай Хасан от Анадола, бай Мехмед от Пакистан и бай Сезгин от пустията и някой друг африканец за цвят ще ви стане ясно какво им е качеството. А колкото за поляците мога само лоши неща да ви кажа. Пият повече от руснаците, макар да казват, че уж руснаците много пиели (скандинавците по статистика пият най-много) и много крадат, скатават се и са мързеливи тарикати.
  • #14
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Само луд би си купил кола сглобена от пияници! Кой знае какви наркомани завиват гайкте на колелата или по окачването!
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    2012 ( преди 7 години )
    Колите трябва да ги сглобяват само роботи.Време е за Скайнет !
  • #12
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ето къде бил проблема с качеството на БМВ- калпавия човешки материал.
  • #11
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не съм бил в Мюнхен или в Полша, но първата ми в живота "пълна програма" ми я направи полякиня на морето.
  • #10
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Работих в Мюнхен, и в общежитието имаше Поляци, всички с магазини за части в Полша.Пият до припадане, за Полякините няма да говоря........легенди има за тях.
  • #9
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Днес в един друг сайт за авто новини беше публикуван материал колко печелят от 1 продаден автомобил някои производители! БМВ печели средно по 5 хиляди долара на продадена кола! Вие смятайте, на мен математиката ми е много зле... Плюс това в статията пише, че загубите са за 1 милион евро, може да са потрошили някой робот на поточната линия, а те не са евтини!