IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Sport обеща "гореща" новина (ВИДЕО)

Най-вероятно до дни ще бъде представен новият Megane RS

Renault Sport обеща

Спортното подразделения на френския производител Renault публикува видео, с което анонсира предстоящото излизане на нов модел. Записът бе качен на страницата на Renault Sport във Facebook и бързо събра огромен брой гледания.

Renault Sport обеща

Краткото видео е съпроводено с хаштаг #EnterTheZone и завършва с посочена дата - 21.03.2017. Конкретен автомобил не се вижда, но медиите във Франция предолагат, че тогава Renault ще представи новото поколение на хот-хеча си Megane RS.

По неофициални данни, автомобилът ще получи 2,0-литров турбомотор с мощност около 300 к.с. Двигателят ще работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с вариаторна трансмисия. Не се изключва възможността новият Megane RS да получи и система за задвижване на четирите колела.



Снимка и видео: Renault Sport

0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Извода е .. ( преди 7 години )
    че само *** Балканския и подобните нему в разните бандустани наричат рено кола!Класации в този смисъл колко щеш! Защо ли няма поне една, доказваща качеството и надеждността на рено!?
  • #12
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гуглувай рендак! ( преди 7 години )
    И немски и английски и американски и каквито щеш! Ето да четеш, а не само чукча-ренде-писател:1. Тук немците определят като най-добри "немските" коли Лексъс,Субару, Хонда, Тойота и т.н., рено е пак на последните места:http://automedia.investor.bg/news/news/article_14652.html2. Тук същото положение на рено, ама в Англия:http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/27889-v-angliia-obiaviha-skoda-za-nai-nadejdna-marka-pylnata-klasaciia/
  • #11
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    Кои класации немските ли!Чувал ли си за термина Конфликт на Интереси!Ако не си го гуглувай!
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Хехехе! ( преди 7 години )
    "Рено са връх в този ценови клас!" - ама отзад напред! Преди да ръсиш врели некипели вземи погледни коя да е класация по качество и надежност от последните 10 години, където и да е!Винаги рено заема последните места. Факт!
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    Скърцания и тропания няма!Тука си се объркал!Пластмасата и материалите са добре за тия пари толкова като искаш повече купи си бентли!Никуде на ново рено не се сменя окачването толкова скоро!Освен ако не нацелваш всяка дупка която се намира по пътя!(никъде няма толкова смотани пътища по Европа каквито са в България!В сервизи като цяло с ново Рено не се влиза сиреч и няма как на излизане да ги чуеш тези думи!Рено са връх в този ценови клас!
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До долния ( преди 7 години )
    Ето ти дефиниция за качество: - като влезеш в колата да не изобилства с евтина и лошо миришеща пластмаса,като в рено-дачия напр.;- като подкараш колата да не чуваш многобройни поскръцвания, тропания и тем подобни звуци от таблото и др. места по купето - пак типично за рено и др. френски коли;- да не се налага да сменяш половината окачване след 30-40х.км;- да не се бориш всеки път със сервиза и неговото мото: "голяма работа това е дреболия, рено е все пак..." и т.н. и т.н
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    Първо дай дефиниция за качество пък после щи дам и отговор дали са качествени!Проблема на 90% от българите е че не разбират за кво говорят!
  • #6
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Дилърчитътъ ... ( преди 7 години )
    пак се превъзбудиха почнаха да белят яко лука - с минуси! )))))))))))))))ПП Прав си колега: рено и качество е абсолютен нонсенс!
  • #5
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Каква новина? Станало е чудо и са започнали да произвждат качествени коли ли? По-скоро ще повярвам в Дядо Коледа.
  • #4
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Поредните *** коментари от комплексарчета Нямам търпение да я видя