IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощното Porsche 911 остава без механични скорости

Модификацията GT2 ще получи мотор с около 650 к.с.

Най-мощното Porsche 911 остава без механични скорости

В Porsche планират излизането на пазара на една от най-суровите модификации на култовото 911, която традиционно ще получи името GT2. Очаква се това да бъде най-мощната версия на модела, като подробности за нея разкри шефът на компанията Оливер Блюм, цитиран от Motor1.

Най-мощното Porsche 911 остава без механични скорости

Босът отказа да съобщи на какъв двигател ще разчита спортното купе, което е ориентирано най-вече за каране на писта. Той обаче призна, че машината ще получи турбодвигател, както и че няма да има версия с механични скорости. На клиентите ще се предлага единствено 7-степеннна роботизирана PDK-трансмисия.

Според информация на изданието, което публикува снимки на тестови прототип на модела, той ще получи 3,8-литров агрегат с мощност 650 к.с. При условие, че Porsche 911 във версията Turbo S с 580 к.с. ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, можем да предвидим, че GT2 ще бъде още по-бързо.

Ако се съди по снимките на прототипа, направени в близост до пистата „Нюрбургринг”, бъдещият модел ще получи допълнителен аеродинамичен пакет. В него ще бъде включено масивно задно антикрило, което е неподвижно.

Всички подробности за бъдещото Porsche 911 GT2 ще станат известни най-вероятно по време на автосалона във Франкфурт през есента, но не е изключено премиерата на модела да бъде преместена и за следващото изложение в Женева.

Снимка: Motor1

Тагове: porsche 911 gt2
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    R ( преди 7 години )
    До първия: Порше куатро :) :)веселят
  • #3
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ми нямай си,.има хора пък които си харесват ръчните.. Мързеливите и неграмотни си харесват автоматиците.
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аз карам кола със 7-степенна реансмисия с два съединителя. Нямам желание да карам повече с механични скорости.
  • #1
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    първо - Turbo S с 580 к.с. ускорява от 0 до 100 км/ч за по малко от 2,9 секунди И второ - GT2 досега е било само със задно предаване и освен ако вече не е с куатро - няма да ускори по бързо до 100 от Turbo S. да бяхте написали дали е куатро