IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фен на Porsche построи стая за любимото си 911

Германецът е притежател на уникален Speedster от 1989 г.

Фен на Porsche построи стая за любимото си 911

Има хора, които направо прекаляват с отношението си спрямо любимия автомобил, като се отнасят към него като към човешко същество. Дори е те обаче бледнеят през германски фен на Porsche, който е собственик на класическо 911 във версия Speedster от 1989 г.

Фен на Porsche построи стая за любимото си 911

Банковият служител до такава степен се е вманиачил, че е построил за колата специално помещение с прозрачни стени. 46-годишният Андреас Кюмел се е постарал да направи така, че съоръжението да не прилича на гараж, а по-скоро на стая за автомобила.

Фен на Porsche построи стая за любимото си 911

В тази „стая” не присъстват типичните за гараж атрибути, с изключение на вратите. А двете стени, направени изцяло от стъкло, са залепени за дома на Кимел и така той може да се любува на автомоила директно от дивана в хола си. В същото време, погледнато от пътя, помещението прилича на обикновен гараж и не привлича внимание.

Фен на Porsche построи стая за любимото си 911

За направата на необичайната стая собственикът на 911 Speedster използва помощта на приятели и роднини. Например, негов приятел-архитект, е направил формата на помещението, а роднина на Кюмел, работещ като театрален художник, е автор на интериора и на светлините елементи.

Самият Кюмел има на разположение дистанционо управление, с което може да упрвлява щорите на стаята и така да вижа колата си както от къщата, така и от улицата. През зимата маниакът поставя автомобила в специална капсула Carcoon, която го предпазва от студ и влага.

Фен на Porsche построи стая за любимото си 911

Германецът разкрива, че голяма мечта на баща му е била да притежава Porsche 911 Speedster, но така и не е успял да го постигне. Синът обаче открил подходящата кола в САЩ, като тя е била с пробег 19 000 км.

Снимки: Porsche
 

Тагове: porsche 911
0 от 500
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    Подобен тип автомобили, заслужават любов и добро отношение.
  • #3
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Italian Stallion ( преди 7 години )
    Evala ! Istinski sin i dostoen sobstvenik na Porsche .
  • #2
    25 rate up comment 7 rate down comment
    до билда долу ( преди 7 години )
    Доше,не се занимавай с неща,за които не си дорасъл! Единият иdioт се е блъснал в стълб в населено място със скорост над 150 км/ч, а другият в някаква сенокосачка с над 250км/ч. Впрочем,ти сигурен ли си,че пожарът не е започнал от сенокосачката!?
  • #1
    11 rate up comment 36 rate down comment
    Ауто билд за 2 лева ( преди 7 години )
    С оглед уникалната възпламеняемост и горливост на този бранд(справка Пол Уокър и сина на собственика на Джъмбо), е целесъобразно изграждането на местна пожарна с постоянно дежурен автомобил и екип на доброволни начала(всичко се прави с приятели).