IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е бъдещето на Peugeot?

Първите снимки на концепта Instinct, който трябва да дебютира в Женева, изтекоха в мрежата

Това ли е бъдещето на Peugeot?

Непредвидено изтичане на информация от Peugeot показа в интернет новия концепт на марката – Instinct, който ще дебютира след малко повече от седмица на изложението в Женева.

Instinct показва близкото бъдеще на Peugeot

Първите кадри се появиха в WorldScoop, а Instinct се нарежда, поне по форма, сред малкото модерни автомобили тип shooting brake. Предположенията са, че Instinct показва дизайнерския език на Peugeot за близкото бъдеще, като е лесно да се предвиди, че ще има промяна в посока повече агресия и засилване на спортното излъчване.

Естествено, част от особеностите на концепта няма как да стигнат до серийно производство – Instinct е изключително широк, особено що се отнася до задната следа на автомобила, но едва ли ще има изненади относно разположението на двигателя. Все още няма информация за техническите данни на Instinct, но като се има предвид, че всички последни концептуални модели на Peugeot бяха хибриди, ще е наивно да очакваме по-различно решение.

В някой от следващите дни Instinct ще дебютира официално в мрежата, а световната му премиера на живо ще е в Женева, като отсега е трудно да се предвиди дали концепта ще получи серийна версия.

От Peugeot вече заявиха, че купето RCZ няма да има наследник, така че шансовете да видим френски съперник на VW Scirocco не са особено големи.

Тагове: peugeot peugeot instinct
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Уловката е в заглавието. Думите "бъдеще" и Пежо на едно място. Някой е е изгаврил.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    страничен наблюдател ( преди 7 години )
    Много добре изглежда концептчето. Всички обаче знаем, че колите се качват на конвейера значително променени и никога толкова интересни като концептите :-(