IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци превърнаха Mercedes-AMG S63 в суперкола

Доработената версия на модела развива 700 к.с.

Германци превърнаха Mercedes-AMG S63 в суперкола

Купето Mercedes-AMG S63 е сред любимите автомобили на тунинг-ателиетата. Една от тях – германската фирма Fostla, показа своята доработка на спортната машина, която е реализирана с помощта на експертите от компанията PP-Performance.

Превърнаха купето Mercedes-AMG S63 в суперкола

Стандартната версия на спортното купе Mercedes AMG S63 е оборудвана с 5,5-литров V8 двигател, развиващ мощност от 558 к.с. и 900 Нм въртящ момент. Тези показатели изглеждат и без това впечатляващо за луксозен и много бърз автомобил, но във Fostla явно не мислят така.

На двигателя на купето е поставен нов софтуер, благодарение на което мощността е увеличена до 700 к.с., а тягата достига невероятните 1200 Нм. Това позволява на на машината да ускори от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди.

За да подчертаят спортния потенциал на автомобила и да му придадат по-ярка външност, експертите от Fostla са поставили винил със син оттенък върху каросерията и са тонирали задните светлини. Купето е получило и 22-цолови джанти Prior Design с гуми с размери 265/30 отпред и 305/25 отзад.

Снимки: Fostla
 

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До "до Мо" ( преди 7 години )
    Ако, ще претендираш за "умен", само да знаеш, че имена на държави, и изобщо имена започват с главна буква! Изреченията също, моето момче! Дано не визираш себе си за "умен"! ***!
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Mo до Мо ( преди 7 години )
    Не съм казал, че съм пример за подражание! Нито, че съм умен колкото всички вас тука! Вие сте на някакво извънземно равнище! И за щастие не мога да се сравнявам с ВАС! И за мое щастие не съм и не искам да съм ви за пример! Можете да си пишете колкото си искате по разни сайтчета, а светът си върви без вас! Умниците! Смешковци! Вие все едно не съществувате! Разбийш ли?!
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    до Мо ( преди 7 години )
    е ти не си точно пример за подражание. пишеш пишеш па накрая обиждаш. точно така правят селяците. да, случва се роден *** да е учил в германия Вишу. о пак си остава ***. и като такъв едва ли можеш да прецениш другите колко точно са умни - нма как тъпия да преценя умния. разбишли?
  • #4
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Мо ( преди 7 години )
    Работя за немска фирма в Германия! Завършил съм в в Германия Вищу! Имал съм "оризари" състуденти! Ако, и вие някога сте имали шанса да бъдете заедно с такива , нямаше да говорите така! ТЕ УЧАТ и БАЧКАТ като засветовно! Нямате си на представа за какво става въпрос! Най-силният европеец студент не учи толкова много и не знае толкова много! "Оризари " ли?! Не можете да им се намажете на малкият пръст! Пълни невежи сте! Селяци!
  • #3
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оставете "оризарите"! Вие кога ще направите кола! ГоУеми разбирачи са това българите, само дето нито "оризарите", нито немците, нито който и да е друг по тази земя се интересува от вашето мнение! Такива "таланти", но нереализирани! Хехе! Форумни мишки!
  • #2
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    и ще се конглокират с шведите от полстар хехе
  • #1
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Koтоошу ( преди 7 години )
    E кога оризарите ще направят такова бижу.