IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Поляк избухна с дрифт с Ford Transit (ВИДЕО)

Уловката е, че под капака има V8 двигател от BMW M5

Поляк избухна с дрифт с Ford Transit (ВИДЕО)

Какво бихте направили с един Ford Transit? Лекотоварната машина на Ford има толкова много приложения, че е трудно да се изброят всичките, но понякога трябва да мислим извън общоприетите рамки. Или поне така мислят хората от Transit Center, които са решили да използват товароносимостта на Transit не за пренасянето на гардероби, а за да...монтират под капака гигантски V8 двигател от BMW M5.

Поляк избухна с дрифт с Ford Transit (ВИДЕО)

Припомняме, че двигателят на актуалната M5-ца e 4.4-литров, има две турбини и мощност от 560 к.с. и 680 Нм максимален въртящ момент. Както се вижда от снимките и видеото, това е предостатъчно не само, за да накара задните гуми да започнат да пушат, но и за изпълнението на качествен дрифт.

Разбира се, зад волана на тежкия Transit стои не кой да е, а професионалният полски пилот Мачек Полоди, който заслужава уважение за това, което прави с машина, чийто последен приоритет е дрифта. Забавното в случая е, че спортният Transit се движи еднакво добре настрани както на сняг, така и на чист асфалт. Добра работа BMW, добра работа и на Transit Center.

 


 

Тагове: bmw m5 ford transit
0 от 500