IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ откриха Toyota Tacoma с пробег 1,6 млн. км

Собственикът на автомобила получи безплатно чист нов пикап

В САЩ откриха Toyota Tacoma с пробег 1,6 млн. км

Американски дилър на Toyota подари на свой клиент чисто нов пикап Tacoma в замяна на неговата стара машина от съдия модел, чийто пробег е 988 345 мили (близо 1,6 млн. км). Това съобщи изданието Reddit.

В САЩ откриха Toyota Tacoma с пробег 1,6 млн. км

Автомобилът е със забележими повреди по каросерията, но технически се намира в добро състояние. За цялото си съществуване пикапът не е претърпял сериозни ремонти, като единствено е сменен кардановия му вал. Това е станало при пробег от 600 000 мили (965 000 км).

Всички останали системи, включително двигателят и климатикът, работят нормално и не са ремонтирани никога. Освен това автомобилът на два пъти успешно е преминал тестове за нивата на вредни емисии.

Дилърът, който е продал пикапа на клиента преди 17 години, смята да го възстанови и да го изложи в своя шоу-рум. Това е вторият подобен случай в САЩ за последната година, след като през 2016 г. собственик на Toyota Tundra с пробег 1 млн. км. получи безплатно чисто нова машина от същия модел в замяна на своята.

Снимка: Reddit

Тагове: toyota tacoma
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хахаха, лелее б4-ките това са такива трошки,че не едно съм теглил към сервиза на под двеста хиляди км. Б4-ката не е здрава кола,ако е на 1млн. километра и не се е разпаднала,то е с много ремонти,защото просто се чупи.
  • #23
    0 rate up comment 6 rate down comment
    dfgegs ( преди 7 години )
    ако се покажат реалните километри на всички ауди б4 сигорно положината минават милиона.
  • #22
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Във форума се подвизава една ***, която не е лаик, а просто си е един човек с АйКю, колкото е температурата навън. Баща му кара Пасатор и то детето глОпаво си мисли, че това е върха на автомобилостроенето. Да, ама не е. Не може малкото му мозъче да осъзнае, че ВАГ са най-големите мошеници и измамници, правещи най-см0таните коли. Подвизава се тук,за да ни убеждава,че на баща му стария немски кош е кола.По талон може и да е водят,но в действителност е каруца.
  • #21
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не знам има ли лаици,които не знаят,че Тойота прави най-здравите коли в света? Дори германците го признаха,а това значи не малко.
  • #20
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Русия ( преди 7 години )
    Покажете мексиканските фордове!
  • #19
    13 rate up comment 2 rate down comment
    микроб ( преди 7 години )
    Веднъж се качих в едно такси. Беше малко и старо сузуки, което видимо беше амортизирано. На километража пишеше 200к+ и питах шофьора за колата. Каза ми, че вече са превъртели километража - 1 200 000км. Вика: "Какво ли не сме ремонтирали, двигателя почти не сме го пипали".
  • #18
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И къде е новината?Това е просто поредната Тойота с над 1 млн. км. На никой, който разбира от автомобили няма да му направи впечатление, защото при правилна поддръжка и експлоатация Тойотите спокойно се карат над 1 млн. км. без ремонти.Новина щеше да е ако някой немски кош ги беше минал тези км. Няма обаче такава опастност. Имаше наскоро рекламна статия за един мерцедес на млн.км., но по-надолу в статията пишеше за ремонтите.Двигатели,ссоростни кутии сменяни и почти всичко останало по колата.
  • #17
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    вагенския фен сравнявал Ню-Йорк с чукотка?!? тоя няма ли почивен ден бе деееа
  • #16
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Шефа ти ( преди 7 години )
    Аве мен?! Ти написа "Война и мир" в обяснения ,ве!На кой му пука дали вярваш или не на тази статия? Успокой се малко и вземи малко да побачкаш да изкараш надницата за днес!
  • #15
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Освен това, тази кола на снимката не може никога да мине технически преглед у нас а в САЩ е още по-голям абсурд. Според теб как се движи тази кола на снимката по улиците на Америка? Където всеки полицай би е спрял на мига от движение в мига в който я зърне, няма мигач, фара лепен със скоч, кой знае колко е окаяна и отзад. Бронята и липсата на халогени изобщо не ги броим. Ама човека си кара, дилъра на Тойтота го вижда как кара на пътя и веднага го вика да му подари нова, ха ха ха. Явно доста се е впечатлил, че 17г. Модел е все още в движение, защото не вярвам да спира всяка бричка за да и гледа през стъклото километража колко километра показва.