IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Juke c V12?

Този автомобил засега е само в фантазиите на неизвестен дизайнер

Nissan Juke c V12?

Nissan Juke бързо се превърна в най-популярния модел в своя клас, което съответно доведе до направата на най-различни негови модификации. Повишена бе мощността на неговата стандартна версия, а след това се появи и вариант с двигател от GT-R с повече от 500 к.с.

Nissan Juke c V12?

Този път паркетният модел е оборудван с V12 двигател, но такъв автомобил едва ли някога ще се появи по обществените пътища. Причината е, че той е във фантазиите на неизвестен дизайнер, който качи своето виждане за него в интернет-изданието Rain Prisk.

Художниците не са спестили нищо и кросоувърът наистина изглежда впечатляващо с разширените си калници и ниската предница. Впрочем, не е изключено дизайнерите на Nissan да взаимстват някои елементи от тази част на колата за следващата генерация на модела.

Параметрите на автомобила не се съобщават, но ако се съди по номера му, той е получил V12 двигател. По всяка вероятност моторът има 2 турбокомпресора, които му осигуряват мощност от над 1000 к.с.

Снимка: Rain Prisk

Тагове: nissan juke
0 от 500