IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България

Водещият на The Grand Tour показа последното си "изобретение" - българина Гаврил

Дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България

След толкова майтапи с албанската мафия, румънските автокрадци и мексиканските мързеливци дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България.

Дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България
Последното "изобретение" на Джеза

В последния епизод на новото си шоу The Grand Tour Джеръми показа последното си "изобретение" - система за гласови команди, която може да се инсталира в какъв да е автомобил и разбира безотказно всякакви акценти. "Системата" всъщност се оказа българинът Гаврил, който включваше чистачките, набираше номера по телефона и отваряше вратите по команда на водещия.

Дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България
"Това е Гаврил от България", обясни Кларксън

"Значи ти превърна румънец в самоуправляем автомобил, после използва мен като парктроник, а сега превърна този българин в система за гласови команди. Всички тези твои изобретения са обединени от една обща тема... че ти си кретен", коментира в отговор Ричард Хамънд.

В интерес на истината това не е първият път, в който Кларксън споменава България. В един култов епизод на Top Gear, посветен на комунистическите коли, водещият заключи, че амортисьорите на Лада 2105 били направени "от български химикалки".

Дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България
Кларксън, Мей и Хамънд водят новото си шоу в подвижна палатка, за да не нарушават стария си договор с ВВС

The Grand Tour e новото шоу по Amazon, което тримата водещи започнаха след отстраняването на Кларксън от BBC. То ще продължи 36 епизода, за всеки от които водещите и продуцентът им са получили по 10 милиона долара. До момента са излъчени 11 от тях. Премиерният епизод счупи всички рекорди на Amazon за брой зрители. До момента шоуто като цяло се приема положително и от критиците, макар Кларксън и компания да бяха остро критикувани за един доста нелеп филм от втори епизод, в който се преструват на командоси в Близкия изток.
 

Дойде време Джеръми Кларксън да се пошегува и с България
Майк Скинър - "Американеца" - по време на старт от NASCAR през 1997. Тогава Скинър успя дори да завоюва пол-позишън в легендарното Дайтона 500, но така и не записа победа

The Grand Tour си има своя писта, наречена на вируса Ебола - всъщност част от някогашната военновъздушна база Роутън. Мястото на Стиг като тест пилот е заето от "Американеца" - в истинския живот Майк Скинър, бивш пилот от NASCAR.

 

Тагове: top gear amazon grand tour
0 от 500
  • #22
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Еееми ( преди 7 години )
    такъв ни е имиджа сега, пък в бъдеще като се изклати Европа и половината свят и като стане Дъновизма световната вяра и като се дааде гласност на факта, че първите хора стъпили на този континент, са нашите деди, тогава ще идват всички да ни се слагат, ще видите ;)А дъртият пергиш е *** и надута пуйка, но пък забавен!
  • #21
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Щерю ( преди 7 години )
    Естествено , че е обидно!!!Начина, по който го прави е унизителен и изкарва, че едва ли не всички българи са едноклетъчни, с възможност за дресировка! Това, че повечето от вас са способни да продадат майка си за 5 лева, не значи че всички българи са като вас! Това, че не го осъзнавате говори колко сте ограничени, като оня по-долу дето и отзад да му бръкнат за него ще си е просто"шегичка"!
  • #20
    7 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 7 години )
    може и мишка ...
  • #19
    14 rate up comment 3 rate down comment
    А всъщност .. ( преди 7 години )
    Кларксън ли е хахавия,че пуска майтапи или *** Гаврилски, че му е опитната зайче за 5 лири?
  • #18
    9 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Top Gear , сега The Grand Tour! На практика нищо ново! Само едно ново име няма как да промени нещата! Това да запълваш огромните си творчески празнини със обиди е много просташко! Но, на един некадърник какво друго му остава, освен по този начин да се изхранва - да се прави на *** пред аудитория много под средното ниво!
  • #17
    12 rate up comment 15 rate down comment
    Хисарския поп ( преди 7 години )
    Туй тъпо английско *** кой го направи журналист и фактор. То не вижда по-далеч от носа си... Циркаджия, националист, нагляр,"забавен", самозабравил се ***!!!
  • #16
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    То пък защото немските "журналисти" от АБ са специалисти и не са пристрастни?Та във всеки тест изброяват повече качества на конкУрента на VW ама накрая той печелел?Смешна история са немските "сравнения" и тестове и това е доказано, като ги хванаха да фалшифицират резултатите за автомобил на годината дори!А това е комедийно предаване за хора харесващи автомобили. За да чуеш нещо смислено за автомобилите в предаването трябва да се заслушаш и да вникнеш в казаното от тях. Ама вие акъл нямате...
  • #15
    9 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Само много ограничен човек може да се кефи на "шегичките" в това смотано предаване! Да слагаш квалификации на цели народи е признак за ниска култура и липса образование! Щом се е изчерпало предаването - закривай! *** му зрители все ще намерят някой чалга канал да си занимават гладките мозъчета с нещо друго!
  • #14
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Никога не са били сериозни авто журналисти. Кларксън винаги е избирал автомобил, който му допада повече на него, при двубой на автомобили. Предаването е само за забавление. Комуто е ориентир в автожурналистиката - да си купи каквото му каже кларксън - алфа или рейндж.
  • #13
    12 rate up comment 3 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    Абе не знам за "българина", ама беше супер тъпо, когато после седна в китайката да го масажира. Една част от хумора в ТопГиър беше и престорената и често неуспешна, но все пак някаква автоцензура заради правилата в ББС. Тук са по интернет и нямат спирка - т.е. когато смешката е ***, тя е много ***.