IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa обяви цената на Stelvio First Edition

Първият кросоувър на италианците вече може да се поръчва на Апенините

Alfa обяви цената на Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition може и да не е толкова бляскав колкото версията Quadrifoglio, която дебютира на салона в Лос Анжелис миналата година, но е по-евтин.

57 300 евро за Stelvio First Edition

В Европа цената на First Edition на дългоочаквания италиански кросоувър ще е 57 300 евро. Какво ще получат клиентите срещу парите си?

На първо място италиански стил, както и темпераментен 2-литров 4-цилиндров бензинов турбо мотор с мощност 280 конски сили. Двигателят работи заедно с 8-степенен автоматик, а компанията предлага и системата Q4 за задвижване на четирите колела. First Edition ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,7 секунди.

Тази версия на Stelvio ще се предлага с 20-инчови лети джанти с пет лъча, биксенонови фарове и глезотии като осветяване на дръжките на вратите, а в интериора властва черната кожа и дървените апликации.

57 300 евро за Stelvio First Edition

От Alfa Romeo твърдят, че техният SUV е „най-добрият в класа по отношение на сцеплението и стабилността в завоите”. Смела заявка, която предстои да бъде доказана.

В Италия вече може да правят поръчки за First Edition, скоро това ще важи за останалата част на Европа и САЩ, където се предполага, че цената на колата ще е над 70 000 долара.

0 от 500
  • #32
    1 rate up comment 1 rate down comment
    razgradski pop ( преди 7 години )
    и Путин е на базата на Сталин, ама...
  • #31
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До bmw 435i ( преди 7 години )
    Абе разбирача - няма ли да отговориш на въпроса ми - дали знаеш че Евок е на базата на Форд Фокус?Е, вече знаеш!
  • #30
    2 rate up comment 10 rate down comment
    bmw 435i ( преди 7 години )
    Ne slu4aino moia go prodadoh sled 4 godini za 36 hilaidi evro,a tova fiat4e sled 4 godini 6te struva 15 hilaidi evro.Eto tam e razlikata mezdu istinskia premium i bledite kopia
  • #29
    2 rate up comment 12 rate down comment
    bmw435i ( преди 7 години )
    Tova e po6lo kopie na moia ex Range Rover Evoque
  • #28
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 7 години )
    Колкото и да повтаряш от джамията няма да излезеш...попе!
  • #27
    1 rate up comment 3 rate down comment
    razgradski pop ( преди 7 години )
    изглежда много добре, но това няма да е достатъчно за да извади ФИАТ от тресавището...в този сегмент са Macan, Q5, X3, GLC, Land Rover Sport Discovery...
  • #26
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    изглежда много добре, но това няма да е достатъчно за да извади ФИАТ от тресавището...в този сегмент са Macan, Q5, X3, GLC, Land Rover Discovery Sport...
  • #25
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Един там ( преди 7 години )
    Мнда. За мен, смесени чувства.Ето, че и любимата ми Алфа Ромео извади така любимите на всички СУВ-ове.С оглед реалностите, няма как да нямаш модел в тоя сегмент. Пазара го НАЛАГА.Визията е добра. Алфа все пак. :)Дано техниката и качеството е на ниво, като за таказа цена.
  • #24
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Евлоги ( преди 7 години )
    Значи това преди 2019 няма да го видим в БГ представителството.Те още незнаят че е излязла Джулия.
  • #23
    7 rate up comment 2 rate down comment
    v1per ( преди 7 години )
    Стига с тоя номер хора...Между другото в САЩ, доста щати са разрешили шофирането само със заден рег. номер. А в Холандия и Швейцария до колкото знам, може да се поръчат предни рег. номера като стикери и да се залепят за бронята!