IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеното Porsche 911 GT3 ще получи нов 4,0-литров мотор

Мощността на агрегата ще бъде над 500 к.с.

Обновеното Porsche 911 GT3 ще получи нов 4,0-литров мотор

Обновеното Porsche 911 GT3 ще получи напълно нов атмосферен двигател с обем 4,0 литра. Това съобщава изданието Autocar, което се позовава на свои източници в ръководството на германския производител на спортни автомобили.

Обновеното Porsche 911 GT3 ще получи нов 4,0-литров мотор

Компанията вече използва 4,0-литрови агрегати в редица модели от семейството 911. При 911 GT3 RS, 911 GT3 R и 911 R двигателят е с мощност 500 к.с., а при обновеното съвсем наскоро 911 GT3 Cup - 485 л.с. За Porsche 911 GT3 обаче се подготвя изцяло нова версия на този мотор, който ще развива повече от 500 к.с. Той ще може да се съчетава не само със 7-степенна роботизирана PDK-скоростна кутия, но и с 6-степенна механична трансмисия.

Обновленото Porsche 911 GT3 ще бъде представено пред публика по време на автосалона в Женева през март. На същото място преди 4 години дебютира и предшественикът му, който е оборудван с 3,8-литров мотор с 6 цилиндъра и мощност 475 к.с. Този двигател създаде доста проблеми на германците, като наложи всички продадени автомобили да бъдат привикани за ремонт. Това доведе да забавяне на пускането на версията 911 GT3 RS.

Към края на 2017 г. Porsche ще пусне и екстремно 911 GT2 RS, като се прогнозира, че то ще разполага с мощност от 650 к.с. - с 30 к.с. повече от едноименния образец от 2010 г., пуснат в серия от 500 бройки.

Снимка: Porsche
 

Тагове: porsche 911 911 gt3
0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Поршето доставя кеф и само да си седиш в него и да не го карашвсе едно е излято по теб по твоя мяркавсичко му е където трябва да бъденяма нужда да гадаеш къде кое е ....изключително мислен автомобил - връх в индустрията ! Който се е качвал в порше -без дори да го е карал - разбира за какво говоря, другите са чисти плямпла - да правят вятър
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Навсякъде където е имало тестове на спортни коли, пилотите, било то професионални такива или журналисти всеки път казват едно нещо. Поршето доставя най-голям кеф от карането.
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    KLASIKA пак е пушил некачествена трева !Уникално Порше по каноните достигнати само от ПОРШЕ !Автомобил за спорт, автомобил за всеки ден - престиж, качество и лукс - ПОРШЕ !
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    онзи с бмв 435 стои пред монитора и нервно пуши цигара след цигара
  • #6
    3 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    За един ден им предлагам две истински нови Поршета които са си попили от историята си и предлагат https://imageshack.com/i/poOH0JGWj завръщане в бъдещето! А те вече 15 години отдалечават Поршето от Историята си и тръгват към забравената вече История на Южна Корея ?!?!?!?! Ето полъх от 356 В2 или Порше Карера от 58 г. как се превръща в супер-болид от 2017г. !Винаги могат да лавират и избират от Историята!!!защо се прилъгват по коли от Франция и разни гадни модни тенденции?!?Ето как може ретро-дизайн да стане супер-аеродинамичен и размазващо страховит с РАЗСТЪРСВАЩО ДУШАТА-ВЕЛИКОЛЕПИЕ !!! Както го усетиха БМВ с Мини и Ролс,както Фиат с 500 ,както и новия Мустанг койтосеопитва да се върне много назад !!!А те правят аеродинамична изцепка ?!? А набас ,че товастаро-ново Порше е по аеродинамично и пак остава истинско Порше !!!
  • #5
    5 rate up comment 6 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Не виждате ли ,че прилича на на стъпена жаба?!?Имаше Порше!!!....ех... айде да виеме на погребението му!Защо затриха предното стъкло и сега е високо като на Ивеко ?!?Защо затриха митичнитепредни калници които приличаха на оръдия,а сега приличат навзривенагаубица?!?Защо затриха прекрасните предни фарове,а сега са сложили сплескани обръчиот стари ,бивши никелирани ***?!?Защо изгубиха енигматична страничналиния и я замениха с линия на Хюндай купе?!?Защо задницата е като бременен кит?Те нали отдзад има само един боксер?Всички знаем ,че боксера е нисък,а те са вдигнали задницата все едно там има агретат отБенатиЗащо?!?Е кажете :не виждате ли,че убиватлюбимото Порше!!!??? Не виждате в какво Хюндайчесе изражда !Взимам мерки: https://imageshack.com/i/pm43xbdDj Ето това трябваше да бъде новото Порше !!!Кажете,не е ли това любимата ви представа за новото Порше?Защо трябва задния спойлер по гейски да се затваря като спира колат и да се вдига като тръгне?!?Така махат гейовете! Задния спойлер трябва да си е спойлер!!!Защо скриха хрилетена Поршенцето и поставиха недъгави,невидимирешетчици?!?Поршето трябва да има отвор да диша двигателя и да се знае ,че е Порше както е било винаги!!!Оправих я,но явно гейовете са се развъдили безразборно и скоро хетеро-дизайнер няма да седне да скицира Порше и затова няма да има скоро Порше,а гейски изделия......-разни мигачи отпред тип: изморени чайки,и страничен мигач който сцепва калника като моторна резачкаХузварна ?!? ..мигачът си е мигач!!! И задни стопове като смачкан бумеранг?!? Защо ?!...стоповете не са ли стопове вече?!?......,ама можеш ли разбра гейовете,тяхната душа гледапрез друга призма......,а добитъкакупува издейчелията на гейовете,освен ако тайно всички се правят на хетеро,пък то сме остана само едно кило нормални??!?...ходи разбери....
  • #4
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Italian Stallion ( преди 7 години )
    S edna duma - FAVORITE
  • #3
    23 rate up comment 3 rate down comment
    До тоя под мен ( преди 7 години )
    Уникален автомобил с много голяма състезателна история
  • #2
    3 rate up comment 24 rate down comment
    Повече от ... ( преди 7 години )
    50години - една и съща пръчка.
  • #1
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Germany ( преди 7 години )
    Наземен изтребител