IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-степенен автомат за обновения Ford Mustang

Спортното купе е получило и по-мощен V8 двигател

10-степенен автомат за обновения  Ford Mustang

Компанията Ford представи обновената версия на спортното купе Mustang. Моделът се е променил на външен вид, станал е по-мощен и вече може да бъде поръчан с 10-степенна автоматична скоростна кутия. Тя се предлага като опция, същото важи и за новия цифров приборен панел.

10-степенен автомат за обновения  Ford Mustang

Промените в екстрериора са засегнали най-вече оптиката, при която предните фарове са с напълно различна форма. Променена е и конфигурацията на светодиодните модули на задните светлини. Капакът на автомобила също е с различна форма, като предната му част е разположена с 20 мм по-ниско от досега.

Салонът на спортната машина си остава същият, но за него вече се предлага 12-инчов LCD-дисплей, който играе ролята на приборен панел. В опциите за модела вече са включени най-съвременните системи за безопасност, като сред тях да функция за предупреждение от челен сблъсък, както и система за задържане на автомобила в лентата на движение.

Освен това Ford Mustnag е получил нови амортисьори и стабилизатори. Изменения има и в гамата двигатели, от която отпада 3,7-литровият V6. От Ford разкриват, че най-големият мотор – 5,0-литровият V8 е по-мощен и по-икономичен, но не съобщават неговите характеристики след промянята. За версията с този агрегат се предлага и нова изпускателна система с променлива сила на звука.

Нова е и 10-степенната автоматична скоростна кутия, която сменя предавките много по-бързо от досегашната с 6 предавки. Новата трансмисия ще се предлага както с 2,3-литровия EcoBoost, така и с 5,0-литровия V8. Спортното купе запазва и 6-степенната механична скоростна кутия, който също е модернизирана.

Снимки: Ford

Тагове: ford mustang
0 от 500