IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota превърна Yaris в хот-хеч

Моделът е получил двигател с над 210 к.с.

Toyota превърна Yaris в хот-хеч

Компанията Toyota показа първи официални снимки на „напомпаната” версия на хечбека си Yaris. Официалната премиера на модела ще се състои по време на автомобилното изложение в Женева през март.

Toyota превърна Yaris в хот-хеч

„Гражданския” спортен автомобил е с три врати, като е направен в стила на рали-колата Yaris WRC, която дебютира през декември. Хот-хечът е получил черен спойлер на багажника и нови широки задни светлини.

Задвижването на автомобила е поверено на двигател, чийто обем на се разкрива. От Toyota разкриват единствено, че мощността на агрегата превишава 210 к.с., както и че представлява връзка между пътната версия и рали-машината. Това явно подсказва, че става дума за 1,6-литров бензинов турбмотор.

Toyota превърна Yaris в хот-хеч

Очаква се хот-хечът Yaris да се продава под бранда Gazoo. Наскоро Toyota обяви, че ще обедини под това име всички свои спортни автомобили, включително и предназначените за Европа. Едновременно с хот-хеча в Женева японците ще покажат и обновеният Yaris, който освен промени във външния вид е получил и нова хибридна версия.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota yaris wrc
0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Това е толкова грозно и тъжно ?!?Отпред е като/ вие сигурно не сте чували и виждали /,като хамбарните врати на Доменния цех от бившия Кремиковци ?!?Толкова е самотно изглеждащо,като умърлушено мокро врабче,като колата по поръчка за Владо Кузов ?!? Защо почнаха да смахват колите с изкилифенчени изкривявания и зантифлюшки?!?....Премахнах цялата изнерветена предница https://imageshack.com/i/plEVTGLSp премахнах фаровете които приличат на моторна резачкаХузварна,премахнах ненужното и сега изглежда много опростена,наточена и зла за бюджетна кола.Много по леко усещане има при гледане визуално и е готова за спринтиране!
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    vag,ярисите за европа ги правят във франция душицо златна,а наточените версии са японски. в турция се прави само модела корола. набий си го най после това и спри да хейтваш.а ако не знаеш заводите на тойота произвеждат продукция с еднакво качество.еднакво високо е навсякъде защото системата им на контрол е такава.това не са ти немците които произвеждат еднакво скопани продукти навсякъде.при тях качеството е китайско дори и да е сглобена бричката в германия
  • #11
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много е добре
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Яриса на жената април месец ще направи 11 г. Купен е нов и в момента е на малко над 180 000 км. Кара се основно в града. Двигателят е 1,3 бензин 87 к.с. Доста пъргава и икономична кола. Среден разход около 6/100 зимата до 6,5-7 в големите студове.
  • #9
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И какво от това че е страхотен? Ми нищо,безлична черупка която не служи за нищо.Това е кола за 2 *** ? за семйство, ? Изнасят японците мини кошници които ползват в Япония,то там има друга причина да са мини не щото ги харесват.
  • #8
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    какви шваби ве? те шваби не останаха. в берлин на центъра можеш да чуеш немска реч. само арабски турски и подобни. мислех преди време че само с автомобилите са зле но като видях в столицата им за какво става на въпрос се ужасих.а яриса е страхотна машина.от мъниците това е най здравия модел.здрав икономичен и безпроблемен.имал съм с 1.33 мотора както и 1.4 дизел.страхотни са.
  • #7
    13 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 7 години )
    Бледоликите шваби ще подсмърчат и цъкат в несвяст,а вените им ше пулсират в галопен ритъм през прозрачната им кожа!Ако ще ги мерите бяло-жълто, швабите нямат никакъв шанс
  • #6
    7 rate up comment 11 rate down comment
    ха-ха ( преди 7 години )
    Поло има модел с повече коне от години! Комарникът отпред кърти. А това,че нямяш пари за един Ярис....
  • #5
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    лелеееее - колко в6 и в8 кошове ще леят сълзи от безсилие, ако имам кеша веднага му се мятам
  • #4
    5 rate up comment 18 rate down comment
    Germany ( преди 7 години )
    Очаква се хот-хечът Yaris да се продава под бранда "Y"..Gazoo.