IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar представи новия F-Type (ГАЛЕРИЯ)

Фейслифтът идва с козметични промени и две допълнителни спортни версии

Jaguar представи новия F-Type (ГАЛЕРИЯ)
Jaguar представи фейслифта на своя спортен модел F-Type, който е получил серия от козметични промени, нови варианти и нови технологии. Продажбите ще започнат през първата четвърт на годината.

Jaguar обнови F-Type за новата година
 
Това е първият фейслифт, който моделът претърпява от излизането си напазара през 2012 г. Новата визия се отличава с по-изчистени брони, нови фарове с LED технология, нови олекотени спортни седалки, както и много хромирани, карбонови и алуминиеви детайли. Освен всичко това, моделът може да бъде поръчан и с висококачествената кожена тапицерия Siena Tan.
 
Нова е и мултимедийната система, която има 8-инчов дисплей, който разпознава жестове и работи по идентичен начин с тези на модерните смартфони. Навигацията предлага информация за трафика и климатичните условия в реално време, а паркинг асистентът засича празните паркоместа и може да паркира колата автоматично в тях с натискането на един бутон.

Jaguar обнови F-Type за новата година
 
Клиентите вече ще могат да избират и от две нови версии. Първата от тях е F-Type R-Dynamic, която ще замени досегашната F-Type S версия на модела. R-Dynamic ще се предлага в две версии – с 340 и 380 к.с., както и в два варианта за задвижване – задно или двойно.

По-интересен ще бъде вариантът F-Type 400 Sport, коxто ще бъде оборудван с обновена версия на компресорния 3.0-литров V6 двигател с 400 к.с. и 8-степенна Quickshift трансмисия. Тази версия също ще се предлага със задно или със задвижване на четирите колела.

Jaguar обнови F-Type за новата година
 
Всичко това ще бъде комбинирано с подобрено окачване, по-големи спирачки, както и системата за избиране на различни режими на работа на газта, трансмисията, амортисьорите и кормилната рейка.

Jaguar обнови F-Type за новата година
 
Jaguar F-Type 400 Sport ще се предлага и със Sport Design Pack пакет, част от който са по-изразителен преден сплитър, нови прагове и по-голям заден дифузьор. Моделът ще може да бъде поръчан само с три екстериорни цвята – сребристо, черно или бяло, а интериорът ще се отличава с контрастиращи на кожената тапицерия жълти шевове. Разбира се, ще има серия от обозначителни табелки, които ще ни сигнализират, че стоим срещу необикновен F-Type.

Разбира се, от Jaguar ще продължат да предлагат върховите версии F-Type R и F-Type SVR, които са оборудвани с 5.0-литров V8 двигател, разполагащ съответно с 550 и 575 к.с. 

Снимки: Jaguar
0 от 500