IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen подготви Amarok за участие в "Лудия Макс" (Видео)

От компанията рекламираха фейслифта на своя пикап по необичаен начин в Австралия

Volkswagen подготви Amarok за участие в
От Volkswagen разработиха атрактивен прототип на Amarok, с който имат за цел да привлекат вниманието на публиката в Австралия, където наскоро бе представен фейслифта на пикапа. Лекотоварният отдел на компанията показа обновения Amarok преди няколко месеца, но сега, маркетинговите специалисти явно са счели за необходимо да генерират допълнителен интерес към модела.

Volkswagen подготви Amarok за участие в

От снимките се вижда атрактивна машина, която напомня на нещо, излязло от филма "Лудия Макс". Всъщност, това не е съвсем лъжа, тъй като екстериорът на концепта, както и арктическия камуфлаж, са създадени от същия човек, който е работил по реквизита на четвъртия филм от поредицата.

Volkswagen подготви Amarok за участие в
 
Прототипът се казва Korama и представлява уникална разработка с чисто ново купе, описвано от създателите му като „бойна броня“. Машината е създадена за едва 5 седмици, а след като всичко е било готово, от австралийския клон на Volkswagen са я връчили на професионални пилоти, които са участвали в редица мероприятия с нея на различни локации в Австралия. Идеята е повече от проста - да се накарат хората да си задават въпроси и да стигнат до ценовата листа на V6 Amarok.

Volkswagen подготви Amarok за участие в
 
До крайният резултат се е стигнало, след като фабричният Amarok е бил разглобен напълно и шасито му е било преработено, за да е възможно изграждането на новото купе.

В момента Korama е част от маркетингова кампания на Volkswagen Amarok V6 фейслифт, който така или иначе е вече хит в Австралия. Припомняме, че преди пазарния дебют на колата, тя бе поръчана от повече от 7300 клиенти на континента. Не е учудващо, че под капака на Korama (Amarok наобратно) се намира 3.0-литровият V6 двигател на серийния модел, разполагащ с 224 к.с. и 550 Нм максимален въртящ момент. Моторът има и функция за overboost, която увеличава за няколко секунди пиковото налягане на турбината и увеличава мощността с допълнителните 20 к.с.
 
Korama e начинът Volkswagen Australia да представи V6 Amarok по малко по-различен начин. По всички личи, че „топ секретният концептуален автомобил“ изпълнява добре задачата, за която е създаден.
 

Снимки: Volkswagen 

Тагове: volkswagen amarok v6 korama
0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Аз съм си Дошо, просот сега ми дойде акъла, а ти си ***!
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    рре *** - що пишеш с на дошо ника днеска цял ден бе? що си мислиш че ще заблудиш някой като само ти си толкова зле в тоя сайт?!?!
  • #7
    9 rate up comment 3 rate down comment
    АнтиМекел ( преди 7 години )
    Всички авт. на VAG трябва да са завити с чаршав, и само така да се карат!Определено, с покривалото изглеждат по-добре!!!!
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Ти затова си анонимен, защото никога не си се качвал и не знаеш... най-вероятно и клипа не си гледал, а ако можеш да четеш и статията си прочел ще съм потресен
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Че е грозен - грозен е спор няма!С това, кашкавалено окачване и тези трошливи двигатели само за клипове стават. В реалността, ако тръгнеш в суровите условия и непроходими местности с Шматарока си загинал. Не случайно тези машини се ползват само от домакини да ходят да пазаруват и да водят децата на училище/детска градина.
  • #4
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Прекрасен автомобил! Наистина ми харесва, както и повечето автомобили на Volkswagen. Имат стил.
  • #3
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    2-рия да вземе да гледа клипа, за да схване идеята на грозната обвивка.
  • #2
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    С това вече счупиха грозомера.
  • #1
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    минало и заминало покрай Mad Max