IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Focus ще се превърне и в купе

Новата модификация ще излезе през 2017 г.

Ford Focus ще се превърне и в купе

Настоящата генерация на Ford Focus ще претърпи фейслифт през 2017 г., като в нея ще се появи версия „купе”. Това съобщава изданието Auto Bild, което се позовава на свои източници в ръководството на компанията.

Ford Focus ще се превърне и в купе

Според информацията Ford Focus 2017 ще получи по-изразителен и емоционален дизайн, но ще запази сегашната решетка на радиатора. Основните доработки ще засегнат появата на допълнителни опции, намаляването на теглото на автомобила, както и предлагането на нови модификации.

Сред новостите ще се появи възможност за пълното включване на модела към интернет-мрежата, която ще разшири възможностите пред собственика на автомобила. Машината ще предлага подобрено гласово управление, навигация, система за безпилотно управление, система за напълно автоматично паркиране, както и по-добри възможности за свързване на смартфон към автообила.

Очаква се при фейслифта Focus да отслабне с около 100 кг. в сравнение със сегашната версия на модела. Освен купе с 4 врати, моделът ще получи и версии с 3 и с 2 врати. Предвижда се и появата на суперлуксозна модификация – Vignale. Такава вече се предлага за S-Max, Mondeo, Kuga, Edge.

Снимка: Ford

Тагове: ford focus
0 от 500