IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Santa Fe става с 8 места

Компанията ще преобрази цялата си SUV гама до 2020 година

Hyundai Santa Fe става с 8 места

Корейският гигант Hyundai планира да промени коренно сегашната си SUV гама, като прибави два нови модела в долния й край и побутне съществуващите нагоре - и като размери, и като цена.


Hyundai Santa Fe става с 8 места


Информацията бе потвърдена от Дейв Зуковски, изпълнителния директор на американското поделение на компанията, по време на автосалона в Лос Анджелис. "Това ще е коренна промяна за нас. Не просто добавяне на нови модели, а препозициониране на цялата ни фамилия от кросоувъри", обясни Зуковски.

Новите попълнения ще са кросоувър в В-сегмента, който ще се появи в началото на 2018 година, и след това малък А-кросоувър. В същото време съществуващите модели Tucson и Santa Fe ще се придвижат нагоре. Версията Grand Santa Fe ще получи осем места и вероятно ново име, за да не се бърка с 5-местния вариант на автомобила.

Другата значима промяна в SUV-гамата ще е въвеждането на хибридно и електрическо задвижване. Компанията пое ангажимента да разполага с 14 модела с алтернативно задвижване до 2020 година.
 

Тагове: hyundai suv santa fe tucson
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Че те измислят достатъчно. Поне до преди 1-2 години бяха втори по брой патенти след Тойота.
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хюндай нека да измислят, някоя иновация и нова технология. Стига се увеличавали броя на седалките и броя на диодните лампички. В бялата техника иначе са ненадминати :D