IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа още от новия си SUV

Премиерата на 7-местния модел приближава

Volkswagen показа още от новия си SUV

Компанията Volkswagen разпространи първи официален тийзър на 7-местния си всъдеход, който най-вероятно ще се казва Atlas. Премиерата на модела ще се състои по-късно тази седмица в Калифорния, а за първи път пред публика той ще бъде показан на автосалона в Лос Анжелос през ноември.
Volkswagen показа още от новия си SUV
Ако се съди по изображението, външният вид на автомобила изцяло ще повтаря дизайна на концептуалния CrossBlue, който дебютира на автосалона в Детройт преди 3 години. Интериорът на Atlas пък ще повтаря този на второто поколение на Volkswagen Tiguan.

Големият всъдеход ще бъде изграден на удължената модулна платформа MQB, като в гамата мотори ще влязат 4-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели, както и V6 агрегат. Засега са ясни само моторите за САЩ – 2,0-литров TSI с мощност с 248 к.с. и 3,6-литров V6 с 280 к.с.

Производството на автомобила ще бъде съсредоточено в завода в Чатануга (САЩ), като продажбите ще стартират през пролетта на 2017 г. Базовата версия е оценена на 35 000 долара.

Снимка: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen atlas
0 от 500