IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat обнови семейството Leon

Хечбекът и комбито получиха два нови мотора

Seat обнови семейството Leon

Испанският производител Seat разкри обновеното семейство Leon, което включва 2 хечбека - с 3 и с 5 врати, както и комби. Освен промени във външния си вид моделът е получил нови мотори, както и автономна система за придвижване в задръстванията.
Seat обнови семейството Leon
Новата версия може да бъде различена по увеличената решетка на радиатора, която е получила и хромирани кантове. Променена е и главната оптика, която вече е изцяло светодиодна. На броните са се появили допълнителни елементи, нови са и модулите на фаровете срещу мъгла, които също са оборудвани със светодиоди.

В интериора измененията са повече. Leon е получил нова мултимедийна система, чийто екран е увеличен от 6,5 на 8 инча. Изчезнали са голяма част от бутоните на предния панел. Срещу доплащане клиентът може да оборудва автомобила си със система за автоматично паркиране и с автопилот, помагащ при движение в задръстване.

Гамата мотори включва два нови агрегата. Базовите версии на Seat Leon ще се предлагат с 1,0-литров TFSI мотор със 115 к.с.. Той заменя досегашния 1,2-литров двигател. За модела е достъпен и 1,6-литров турбодизел също със 115 к.с. Скоростните кутии си остават досегашните 6-степенна механична, а също така и 6-и и 7-степенна DSG.

Снимки: Seat
 

Тагове: seat leon
0 от 500