IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda хвърля ръкавица на Dacia Duster

Новият достъпен кросоувър на японската компания ще се казва WR-V

Honda хвърля ръкавица на Dacia Duster

Японският производител Honda представи първо компютърно изображение на малък кросовър, който ще се предлага под името WR-V. Названието се превежда като  Winsome Runabout Vehicle - обаятелен малолитражен автомобил, съобщава Carscope.
Honda показа евтин кросовър
Моделът ще бъде представен в началото на следващия месец на автомобилно изложение в Сао Пауло (Браз). В основата на WR-V е платформата на компактния ван Fit/Jazz, което означава, машината ще бъде с по-малки размери от комактните кросовъри на марката H-RV и CR-V.

Според информациите бъдещият компактен модел на Honda ще се предлага само с предно предаване. На първо време за WR-V са предвидени два двигателя – 1,2-литров бензинов i-VTEC с мощност 87 к.с., както и 1,5-литров дизел i-DTEC с 98 к.с. Агрегатите се съчетават с 5- или 6-степенна механична скоростна кутия, или с вариаторна CVT-трансмисия.

Малкият кросовър е разработен за Южна Америка, където ще се конкурира с Renault Duster и Ford EcoSport. Моделът също така ще се произвежда и предлага в Индия. Продажбите на Honda WR-V ще стартират през пролетта на 2017 г.

Снимка: Facebook

Тагове: honda jazz honda wr-v
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Honda хвърля ръкавица на Dacia Duster"... егати падението... едно време Онда претендираха да хвърлят ръкавици по сериозни марки.
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Е що бе Дошо толкова лошо са срезали хубавите калници!
  • #5
    16 rate up comment 3 rate down comment
    фожо ( преди 7 години )
    Доживяхме хонда да "хвърля ръкавица" на Дачия.Гоуем смех!!!
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Моля аутомедиа да не ни губете времето със статии за автомобили, които не са за европейския пазар. Дреме ми на *** какво щели да пускат в Бразилия и Индия.
  • #3
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това ще е Хонда Джаз с по-висок просвет и различна визия. В Азия ще има и вариант 4х4. В Индия по-специално. Така, че тук инфото ми се струва малко преиначено и копирано от АМС, което си е АБ и обслужва определени корпоративни интереси.В независимите издания казват, че ще е конКУРент на други марки и модели, но тук трябва да се наблегне, че едва ли не Хонда се конКУРира с Дачия. Абе смешни партенки и инфо за ВАГ-фенове с нищо между ушите.
  • #2
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Е да де, ама щом няма да има 4х4 за каква конkyренция с Дъстър говорим?Аз,че съм хондаджия ми се струва супер тъпо това.
  • #1
    30 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Очакваме го в Европа!Изглежда страхотно, надявам се цената да е приемлива, а за качествата му няма нужда да говорим. Това е Хонда и е еталон на здравина, надеждност и икономичност.