IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа своя нов електромобил

Концептът I.D. ще се превърне в сериен модел през 2020 г.

Volkswagen показа своя нов електромобил

Германският производител Volkswagen разкри външния вид на новия си концептуален хечбек, задвижван на електричество. Моделът ще бъде показан официално на автосалона в Париж, като ще се превърне в предшественик на сериен автомобил, който ще излезе на пазара през 2020 г.
Volkswagen показа своя нов електромобил
Концептът носи името Volkswagen I.D. и използва нов, ярък дизайн, разработен изцяло за бъдещата гама електромобили на компанията от Волфсбург. Специално за тях е направено и ново шаси – MEB. Любопитното е, че пускането на новия хечбек няма да доведе до края на електрическия VW Golf, който в момента се предлага. Двата модела ще се продават едновременно.
Volkswagen показа своя нов електромобил
Футуристичният на вид концепт е оборудван с 125-киловатов електромотор (168 к.с.) и комплект акумулатори, осигуряващи пробег между 400 и 600 км с едно зареждане. Засега от компанията производител не бързат да разкрият останалите технически детайли за електромобила, като това ще стане по време на стартиращия днес салон в Париж.
Volkswagen показа своя нов електромобил
Машината също така ще има за цел да покаже и вижданията на Volkswagen в областта на автономните технологии. Воланът на хечбека ще може да се прибира в приборния панел, като тогава автомобилът ще преминава в изцяло автоматичен режим на придвижване. От компанията са категорични, че автономната технология ще бъде напълно готова през 2025 г.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen i.d.
0 от 500
  • #28
    5 rate up comment 3 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    ФВ продължават да говорят в бъдеще несвършено време, докато други марки вече имат днес моделите които те обещават за 2020. Прогнозата ми е че ще глътнат още много вода (нафта ;))), докато (ако) дойде светлото бъдеще.
  • #27
    7 rate up comment 3 rate down comment
    чичо ( преди 7 години )
    Интересно...Рено правят през 2016 автомобил с автономен пробег 400км, WV си мислят през 2020 евентуално да правят такъв автомобил. Дизелгейове :)
  • #26
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не ми обяднявай за снешния им плъг ин хибрид, който отдтъпвапо всичко на останалите. Никой не го и забелязва,че го има.Етрон си наричаха изцяло електрически прототип,който до сега уж щеше да е на пазара включително със спортна версия на р8 етронКато си *** и неук *** с комплекси от марката, която се опитваш да караш не се опитвай да даваш акъл на нормалните интелигентни хора.Смешна изтривалка такава.
  • #25
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Напушените с дизелови сажди фенчета на селската фирма пак са се превъзбудили от поредните рисунки на жалката лъжлива фирма. От ВАГ им обещават какво щели да правят след еди колко си години и те вече ще умрат от кеф на поредните лъжливи обеания. Най-добре е да прекръстят ВАГ на ЩЕ. При тях ЩЕ е най-ползваното нещо и много ЩЕ им ходи.
  • #24
    3 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Беднякооо, само в щатите за първите 6 месеца на 2016та са продадени 1,942 A3 e-tron. Ауди нямат толкова служители там!Казах ти, това че си беден нищо не означава!
  • #23
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Продава се да само между служители на ауди, за да не го тества някой и да види що за *** е и как няма нищо общо с обявените параметри. А иначе от опел (краварите,както ги наричате вие селските немски фенове), вече имат автомобил с по-добри характеридтики от бъдещия модел на соцваген.Това ако не е смешно... но за нас нормалните ме е нещо ново . Ние си знаем,че ваг са поне 10-15 години зад останалите
  • #22
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Не съм Дошо, споко. 3ти свят, казваш. Те не са ли вече мнозинство и у нас?!
  • #21
    2 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    "Те така говореха и за e-tron на ауди, ама гледам ги няма на пазара, както бяха обещали?" Това че си беден, не означава че го няма на пазара. В нормалните страни се продава
  • #20
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това електрическо чудо ще бие рекорда на Голф за най продавана кола! А Дошльовците ще цъкат минусчета и взаимно ще се надъхват колко са добри жълтите цукала!
  • #19
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ampera-E, бидейки вече планирана за производство е 2 крачки пред тоя миксер прототип. Тук не може да нашишеш само софтуер... Закривай!