IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Семеен SUV с 850 к.с.

Brabus 850 XL или супербрутален Mercedes-Benz GLS

Семеен SUV с 850 к.с.

С дължината си от над 5 метра, 4х4 система 4Matic и мощност от 585 к.с, всъдеходът Mercedes-AMG GLS 63 прави възможна комбинацията от суперпросторен салон, проходимост и завидна мощност. Германският производител Brabus успя сериозно да оптимизира последното, но без да компрометира нито комфорта, нито представянето на всъдехода.
Семеен SUV с 850 к.с.
Машината носи името Brabus 850 XL и е базирана на върховия сериен Mercedes-Benz GLS. Моделът използва 5,5-литров V8 мотор, който инженерите на Brabus са преработили щателно, като са увеличили работния обем до 6,0 литра.

Крайният резултат е мощност от 850 к.с. и максимален въртящ момент от 1449 Нм. Благодарение на това 2,5-тонното возило спринтира 0 до 100 км/час за нищожните 4,2 секунди. Максимална скорост на движение пък достига 300 км/час, като е ограничена електронно заради невъзможността гумите да издържат повече.

Добрата новина за феновете на всъдеходите е, че просветът на автомобила не е намаляван. Това е било възможно благодарение на въздушното окачване, което позволява както ръчно, така и автоматично регулиране на височината в зависимост от скоростта на движение.

За да подчертае новите си възможности, а и за да може да остане стабилен при 300 км/час, Brabus 850 XL е оборудван с пълен аеродинамичен пакет, изграден от карбон. Поставени са също така нови джанти, мощна спирачна система, спортни ауспуси и др.

Интериорът също е модифициран, като демонстрира суперлуксозни материали.

Единственото неизвестно около Brabus 850 XL е цената. Тя със сигурност обаче няма да бъде по джоба на всеки.

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    USA ( преди 7 години )
    Okolo milionche shte e cenata.V americata kola s takiva kone shte struva po-malko ot bazovata cena na tova vozilo bez tuninga.
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Единственото неизвестно около Brabus 850 XL е цената. Тя със сигурност няма да бъде по акъла на всеки.
  • #4
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тоя жип много ще оди на Краля Слънце Боко!!!С него ще пристига много бързо при своите избиратели....
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Друг клошар ( преди 7 години )
    Сега за гъзарите който купуват тези коли . Ако отдолу на статията , в обявите , ви излезе обява на бял Mercedes CL 63 AMG Coupe BI-TURBO да не му вярвате . Щом продавачите не могат да различат CL 63 AMG от C-class Coupe 63 AMG , смятай на кви олигота ги продават. Отделно че има вече S-class coupe та тоя CL дето е 2016 Та и това ЖЖипче там . Да не забравяме че и половината G-class излизат в модификация AMG. . . Мъка мъка
  • #2
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Да са живи и здрави източноевропейските гъзари-олигарси с капитали с "неясен произход" и шейховете...за мен един смарт брабус, моля. В сребристо и черно.
  • #1
    12 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    досущ като тойота или хонда, нали дошенце ?:)