IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роден с късмет - брутална катастрофа без жертви

Нает под наем Ford Mustang се разкъса на парчета (Видео)

Роден с късмет - брутална катастрофа без жертви

Гледаме кадрите от това видео със свито сърце, тъй като виждаме разкъсан на парчета Ford Mustang. Настроението ни обаче се променя коренно, след като разбираме, че тежката катастрофа не е взела жертви. Няма дори тежко пострадали, твърди изданието Сarscoops, което разпространи видеото.
Роден с късмет - брутална катастрофа без жертви
Инцидентът е станал в Балард, Вашингтон, като съдейки от това, което се вижда, автомобилът се е ударил в стълб с много висока скорост. От удара колата се е разкъсала на парчета, като предната и задната части са на 15 метра една от друга. Двигателят също е излетял, а салонът напратика липсва.

Запазена почти непокътната само една част от колата - шофьорското място. Именно това е спасило живота на водача. Според информацията той сам е излязъл от разбития автомобил и е изчакал пристигането на лекарските екипи.

Други подробности липсват, като се съобщава единствено, че размазаният Ford Mustang е собственост на компания за отдаване на коли под наем.

0 от 500
  • #6
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Добре, че не е имало пътници в колата, че всичко щеше да е на кайма. Този наистина е извадил невероятен късмет. Цялата кола на парчета, само там където е седял е незасегнато. Явно оня отгоре не го иска още при себе си. С колко ли е карал се питам? Така, като гледам едва ли е било под 200...
  • #5
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Очаквайте тази кола скоро като нов внос на Горубляне на 60 хил. км, без удари, FULL
  • #4
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако не бяха написали имах предвид
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лелеее, тази кола няма възтановяване вече. Край, 2 копчета от централната конзола и двата задни стопа. Това е! Всичко останало е за скраб. Ако бяха написали, че шофьора е жив, щях да съм на 100% че не е оцелял.
  • #2
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Дедо ( преди 7 години )
    KY тото, целия късмет му е останал на стълба.
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Веднага да ходи да си пусне тото