IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато Honda създаде специален автомобил... за секс

Моделът S-MX не се произвежда от много години, но още се радва на култов статут

Автомобилите на Honda са си изградили имидж на разумни и рационални машини. Модели като Civic, Jazz, CR-V и Odyssey отдавна демонстрират оригинални решения за удобство и трансформиране на салона. Един автомобил на производителя обаче надскача всичко това, предлагайки максимално удобство за... секс.
  
  
Автомобил за секс от Япония
  
  
Този модел се казва Honda S-MX и се появява в Япония преди години. На пръв поглед той не се различава от стандартните японски квадратни леки коли, които напълниха пазара в края на 90-те години на миналия век. Неговата цел обаче е съвсем различна – да предоставя пространство за младите двойки, които искат да се усамотят. И в същото време да може да ги закара до магазина или на работа. При огромната гъстота на населението в големите японски градове това не е чак толкова нелогично.
  
   
Автомобил за секс от Япония
  
   
Самото име на машината подсказва нейното основни предназначение. Според една японска градска легенда е достатъчно да обърнете буквата М наляво и ще получите S-ΣX – дума, добре позната на всички езици. Самата рекламна брошура на модела също ясно показва за какво става дума. В нея се казва: „Любов е това чувство, при което две сърце се превръщат в едно (2,0-литров двигател с 2 разпределителни вала)” или „Приятелството се вижда, когато паднеш. А любовта – когато паднете двама (напълно плоска спалня в задната част)”.
     
     
Автомобил за секс от Япония
   
   
Всъщност моделът е част от серията на Honda, носеща името Honda Creative Mover, което според японците означава „Автомобили, подобряващи живота”. Конструкцията на S-MX е предназначена именно за това, благодарение най-вече на задната част, която в обичайния си вид е стандартен автомобил, но съвсем лесно се превръща в удобна спалня. В нея има и масичка, на която могат да се поставят чаши, както и поставка за салфетки, нужни за личната хигиена.
   
   
Автомобил за секс от Япония
   
   
Като цяло S-MX е асиметричен – две врати от страната на пасажера и една от тази на шофьора. Предната седалка е цяла, а скоростният лост е разположен на колонката на волана - за да не пречи. Задните стъкла, напълно разбираемо, са тонирани.
    
    
Автомобил за секс от Япония
     
   
Що се касае до техническата част, автомобилът използва 2,0-литров бензинов мотор от серия B на Honda, развиващ мощност от 128 к.с. Скоростната кутия е 5-степенен автомат. Има и система за задвижване на четирите колела, така че автомобилът може да закара собственика си и на труден терен извън града. Където усамотяването е по-сигурно...

Снимки: Honda
  

0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    honda ( преди 3 години )
    значи като почнете така и ме е яд.... има ужасно много коли, които се произвеждат САМО С ДЕСЕН ВОЛАН и които никога няма да стигнат до нас и всички са супер ... това тойота марк 2 - култова кола, това Vauxhall VXR8, пак култова кола .... и всичко това никога няма да се види с ЛЯВ волан, та не ги хвалете тея с десен волан, няма смисъл (за съжаление)...
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 3 години )
    Много хитра колица! Пронлема е, че ако я караш на всеки ще му е ясно що си я купил. Но предполагам при практичните японци няма толкова суета колкото в Стара Европа. Харесаха ми и рекламните послания.
  • #12
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Когато някой човек е жалък е много трудно да накараш състрадателните да не го съжаляват. За съжаление си по простата причина, че си избиваш комплексите с колата. Тя е водещата при контактите ти с другия пол, което няма как да не е жалко.
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Вчера Ви помолих да не ме съжалявате.
  • #10
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тея смешници от automedia са махнали коментарите от статията с телевизора. Хахахахаха Не търпят на критика май.Нали за товасе нарича АутоК0медия, защото тук можеш да прочетеш комични статии дори и на автомобилна вълна, които да са по-зле написани от повечето коментари. Аз лично влизам тук предимно заради коментарите. Повечето статии са на ниво 8-ми клас, ако не са копи/пейст. Не говоря само за правописни грешки, а за всички малоумщини в тях и простотии.А пр0стите хора в АМ критика не търпят
  • #9
    20 rate up comment 10 rate down comment
    до: Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Ако колата е причината да се отварят краката те съжалявам. Значи жената не намира нищо в теб и е с теб заради колата, която значи повече. Феновете на немското са такива и се фукат с колите си и си мислят, че са големи плейбои, но не те знаех, че и ти си като тях...
  • #8
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Секса почва още с покупката
  • #7
    18 rate up comment 2 rate down comment
    primorack ( преди 7 години )
    Тея смешници от automedia са махнали коментарите от статията с телевизора. Хахахахаха Не търпят на критика май.
  • #6
    18 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    егаси кефа,. след като имаме квадратни капли,квадратни ***, вече имаме и Дошегубка за секс,квадратна. Къртииии...Дошето е поръчал вече...*** кандидати за секс...едва ли .
  • #5
    11 rate up comment 21 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Секс колата им е nsx...в краен случай и s2000 става. С това от снимките трудно се отварят женски крака...