IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen патентова всъдеходен кабриолет

Моделът използва базата на следващото Polo

Volkswagen патентова всъдеходен кабриолет

Volkswagen патентова всъдеходен кабриолет
Сегментът на всъдеходите е вече толкова популярен, че включва автомобили с най-различна форма на купето - хечбек, купе, комби, седан и дори кабриолет. Към последните възнамерява да се включи и германската марка
Volkswagen, твърди испанското издание Motor.

То разпространи изображения на именно
всъдеходен кабриолет с марка Volkswagen, за които твърди, че са сканирани от патентното ведомство. Информацията е ограничена, но концепт с аналогични дизайн и конструкция производителят представи по време автомобилното изложение в Женева през март тази година.
Volkswagen патентова всъдеходен кабриолет
Въпросният концепт носи името
T-Cross Breeze и използва платформата MQB. Модулното шаси ще бъде използвано и за следващото поколение на Polo, за което се очаква да се превърне в цяло моделно семейство. То ще включва обичайните хечбек и седан, към които ще бъдат прибавени кросовър и вероятно откритата модификация от изображенията.

Дебютът на следващото
Polo трябва да се състои през 2018 година, което означава, че допълнителните му версии ще се появят около 1-2 години след това.
Volkswagen патентова всъдеходен кабриолет
Що се отнася до концепцията
T-Cross Breeze, тя разполага с мек сгъваем покрив и предлага салон с четири места. Моделът е предвиден да предлага и система 4х4, а сред агрегатите присъстват както икономични с 3 цилиндъра, така и мощни бензинови и дизелови двгатели.

Кабриолетът с всъдеходни възможности не е новост на пазара. Такава версия предлага Land Rover за модела Evoque, а преди това подобен модел имаше и в гамата на Nissan - Murano CrossCabriolet.
Volkswagen патентова всъдеходен кабриолет
Концепцията T-Cross Breeze



0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Aнонимен ( преди 7 години )
    Я па ти, и всичко се дължи на ВАГ, брей че мислене.Дъртите ви мазди и други талиги изкарват чист кислород викаш.Ако беше прочел повече щеше да знаеш че в БГ основното замърсяване е от финни прахови частици,прахоляк който е в основата си силиции демек пясък,и от там са силикозо подобните заболявания,ако споменем че и ти си пушач няма ни приказваш небивалици.С простите мозъчета като твоето сме свикнали.Евтин демагог.
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Цугцванг ( преди 7 години )
    "България е на второ място по смъртни случаи на глава от населението заради мръсен въздух, показва последната класация на държавите на Световната здравна организация. "Ето до какво води любовта на българина към канцерогенните продукти на ВАГ. Продължавайте, форумни вагонетки пихтиети мозъчета да ги възхвалявате колко били премиум и колко били велики..
  • #11
    5 rate up comment 3 rate down comment
    що така ? ( преди 7 години )
    VW Притежава НЯКОЛКО премиум маркиVW МОГАТ и си позволяват да правят ХИПЕР луксозни автомобили, ХИПЕР спортни автомобили!ЖВ могат да си позволят и ГО ПРАВЯТ - да произвеждат за ВСИЧКИ всичко - пари да имаш !когато нямаш - гроздето е мнооого кисело и хейта е зловещ !VW са най -големите в автомобилния бранш и всички с тях се съобразяват! Безспорен факт!Безспорен факт е и безграничната Бг завист и злоба , която в този сайт е крещяща и умишлено се поощрява от администраторите в лакомията им!
  • #10
    4 rate up comment 5 rate down comment
    zun-zun ( преди 7 години )
    Премиум или не..не е важно,за едни е за други не е ..но нито Мазда нито Хонда нито Митсубиши са премиум нито Нисан.. Ко прайм..хахаха ,ей таа жълтеница ви изяде мозъците.Покрай другите си семейни представители VW си е премиум.Докато при изброените няма нищо.
  • #9
    5 rate up comment 4 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    VW не е премиум!
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    Da ne sa patentovali i klekalkata?Ot tam li e vduxnoven dizainut im?
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Шеф ( преди 7 години )
    Манджа с краставици.
  • #6
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Реалист,... те и полу нови нямат.Който си е доволен си ги кара.Останалите карат каквото намерят но плюват.И те не знаят защо.Ние друго да видим,колко от тях карат нови японски коли. Да видим там как е положението. Аз като гледам колко не VW изкарват баирите по магистралата,.. ама хайде..да си хейтват.
  • #5
    6 rate up comment 12 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Kato biv6 sobstvenik na 3 VW na i to novi(GTI,Polo,Up)moga da kaja 4e tova e nai-bezproblemmata kola na sveta a i e premium marka
  • #4
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Реиндж Ровър на нафта