IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мат ЛеБланк поема Top Gear

Ководещи ще бъдат Крис Харис и Рори Рийд, разкри BBC

Мат ЛеБланк поема Top Gear

Сезон 2017 на автомобилното шоу Top Gear ще бъде воден от Мат ЛеБланк, съобщи BBC. Негови помощници ще са Крис Харис и Рори Рийд (и разбира се Стиг), а в отделни епизоди ще видим също така Еди Джордан и Сабине Шмитц.
Мат ЛеБланк поема Top Gear
Снимка: BBC

Изброените горе имена са същите, които BBC обяви при анонсирането на новия Top Gear в началото на тази година. Изключение прави единствено Крис Еванс, който е аут от екипа.

Именно Еванс бе основно действащо лице в шоуто след изгонването на Джеръми Кларксън. Той обаче не успя да спечели симпатиите на публиката, като дори получи сериозна критика. В крайна сметка британският радио и телевизионен водещ сам напусна продукцията, след като засне едва 6 епизода.

"Мат ЛеБланк получи само положителни отзиви от публиката и успя да се отличи със своето чувство за хумор и любов към автомобилите", се казва в съобщението. Американският актьор, познат от популярния сериал "Приятели", е подписал договор за два сезона.

Новият, 24-ти сезон на автомобилната поредица ще има премиера в началото на 2017 година. Предаването ще се бори за вниманието на зрителите с новото шоу The Grand Tour, което бившите водещи на Top Gear - Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей, стартират на 18 ноември 2016 г.

Тагове: top gear bbc
0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    Top Gear свърши глокса преди 1 година още. Сега предаването ще започне през октомври по Amazon Prime и се казва The Grand Tour. Това по ВВС е някаква пародия и се видя до къде стигнаха.
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    Мдааа... това за съжаление винаги ще е вярно. И не само за Кларксън. Ако правиш ревю на дадена кола, значи най-малкото, че някое дилърство или директно PR отдела на марката са ти я предоставили. Как да кажеш после лоша дума :) В youtube има един шемет Doug DeMuro - прави страшни ревюта с много хумор, а колите ги взема от разни собственици на самите коли. Както сам казва - мога да кажа, каквото си искам, след като Мерцедес на няколко пъти отказваха да ми дадат кола за тест.
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    BBC си го набутаха зверски, изритаха златната кокошка, а сега се опитват да съживят отдавна изтинал труп. Позитивното в цялата тази история с Кларксън е, че новото им шоу The GT, ще е още по-забавно, свободата им огромна, а бюджета потресаващ.
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    Стиг не е само един човек, а са поне 2-3 пилоти на сезон с договор с предаването. За това никога няма да получи микрофон и пак заради това е винаги със скрита самоличност. в допълнение - Стиг е патент на Топ Гиър и Кларксън няма право да има собствен Стиг в никое друго предаване. Което е жалко наистина. Никой не умее да представя Стиг така, както орангутана :)
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пич, ти не осъзнаваш ли че ако дадат микрофон на Стиг, той вече няма да е Стиг?
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Уж няма незаменими хора,обаче винаги има изключения.Струва ми се,че още 2-3 епизода и с Топ Гиър е приключено.Жалко за Стиг,най-свестния в новото шоу.Дано Кларксън да го изтегли при сегашния си формат,ще е яко.Стиг разбира най-много от коли в сравнение с останалите в шоуто.Просто трябва да му дадат микрофон.И е супер забавен,само като го гледам падам от смях.
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не съм съгласен че новия топ гиър не става за нищо. Да, няма как да както с Джеръми но надминаха очакванията ми които не бяха много големи. Единствения проблем е тоя русия г.ей, който го изритаха. Сега се очаква да бъде още по-добре. Крис Харис е много добър в ревютата но неможе да води предаване с гости, незнам дали Лебланк ще се справи.
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    primorack ( преди 7 години )
    Съгласен съм с теб. Харис за мен е най-добрия автомобилен журналист в момента. Но дано да продължи с ревютата, че ако го набутат на води това умиращо шоу ще му провалят кариерата.
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 7 години )
    Аз също смятам, че Мат не струва като водещ. На мен продължава да ми изглежда, че все едно е гост на предаването и не се държи като истински водещ.Иначе Крис Харис си е голяма фигура в ревютата на спортни коли далеч преди участието си в Топ Гиър и се вижда защо. За мен, той е най-добрия в този състав в момента.
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Top Tear ( преди 7 години )
    Къде го видяха това чувство за хумор? Мат само вика (надпреварваха се с Крис Еванс), но почти нищо конкретно не казва за колите. Еди Джордан е симпатяга, но е неадекватен като присъствие. Не е без значение и фактът, че се показват прекалено много американски коли на писта, които малко интересуват зрителите по света.Джереми си имаше трески за дялане, но правеше голямо шоу.Новото беше пълна нула и е малка вероятността да стане по-добро.вероятността да се подобри особено.