IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia Soul получи мотор от хот-хеч

Новата спортна версия на кросовъра развива 204 к.с.

Kia Soul получи мотор от хот-хеч

Kia представи обновения си кросовър Soul за европейския пазар. Премиерата на модела, който за първия път в историята си е получил турбо-мотор и роботизирана скоростна кутия, ще се състои по време на предстоящото автомобилно изложение в Париж.
Kia Soul получи мотор от хот-хеч
Кросовърът вече ще се предлага с 1,6-литров турбо-двигател с 4 цилиндъра, развиващ мощност от 204 к.с. Същият двигател досега Kia предлагаше на хот-хеча си сееʼd GT, като той ще се съчетава със 7-степенна роботизирана трансмисия с 2 съединителя.

Водачът на автомобила ще може да разчита на 3 режима при управление - Normal, Eco и Sport. При най-бързия от тях Soul ще предлага ускорение от 0 до 100 км/ч за 7,5 секунди и ще може да развива максимална скорост от 196 км/ч.
Kia Soul получи мотор от хот-хеч
Най-мощната версия на кросовъра ще се отличава от останалите модификации по усилените си спирачни механизми, различната предна броня, сдвоените тръби на изпускателната система, както и по 18-цоловите си алуминиеви джанти.
Kia Soul получи мотор от хот-хеч
След обновяването всички версии на Soul са получили нов мултимедиен комплекс със сензорен дисплей в три размера – 5, 7 или 8 инча, който поддържа както Apple CarPlay, така и Android Auto. В списъка с допълнително оборудване на модела са достъпни камера за заден ход, система за контрол на слепите зони и асистент за паркиране.

Снимки: Kia

Тагове: kia soul
0 от 500