IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi показа хибриден SUV с 3 електромотора

Прототипът GT-PHEV може да измине 120 км само на ток

Mitsubishi показа хибриден SUV с 3 електромотора

Mitsubishi Motors разпространи първи официални снимки на концептуалния кросовър GT-PHEV, както и информация за автомобила. Официалната премиера на модела ще се състои по време на откриващото се на 29 септември международно автомобилно изложение в Париж.
Mitsubishi показа хибриден SUV с 3 електромотора
Mitsubishi GT-PHEV всъщност представлява предвестник на хибриден модел от ново поколение. Машината ще може да се зарежда от електропреносната мрежа, а нейният дизайн е в новия фирмен стил на японския производител - Dynamic Shield. Засега от компанията не показват снимки на интериора, но твърдят, че салонът е правен по подобие на състезателен кокпит, като е използвана кожа с тъмно-червен цвят Burgundy, който е в един тон с покрива.
Mitsubishi показа хибриден SUV с 3 електромотора
В силовия агрегат на концептуалния модел са включени 3 електромотора, които подпомагат и подобряват работата на двигателя с вътрешно горене. Един от електромоторите е поставен на предната ос, а другите два на задната ос, като са свързани с нови батерии с висок капацитет От Mitsubishi допълват, че подобна конструкция разширява съществено възможностите на задвижването на четирите колела и на интегрираните системи за управление на автомобила.
Mitsubishi показа хибриден SUV с 3 електромотора
Само на ток Mitsubishi GT-PHEV може да измине около 120 км, а с пълен резервоар и заредени батерии пробегът му е 1200 км. Освен този модел японците ще покажат в Париж изцяло електрически кросовър - eX, както и новите версии на моделите си Outlander и Outlander PHEV, предвидени за европейския пазар.

Снимки: Mitsubishi
 

Тагове: mitsubishi gt-phev
0 от 500