IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-достъпният Opel получи всъдеходна версия

Karl Rocks ще се появи пред публиката на автосалон Париж 2016

Най-достъпният Opel получи всъдеходна версия

Най-достъпният Opel получи всъдеходна версия
Кросовър модата застигна и най-малката кола на Opel. Това е моделът Karl, който се сдоби с версия Rocks. Публичната премиера на автомобила ще се състои в края на този месец по време на автосалона в Париж.

Подобно на Adam Rocks новият Karl Rocks е оборудван с допълнителни елементи, които подчертават авантюристичния му характер. Виждат се пластмасови предпазители на калниците, допълнителни прагове, различни брони, уникални джанти и рейлинг на покрива. Важно допълнение е и увеличеният с 18 мм. пътен просвет.

Снимки на интериора липсват, но от информацията става ясно, че той е изработен в унисон, като е снабден със специални седалки и тапицерия, уникални елементи и допълнителни опции др.

Информация за задвижващите агрегати също не е налична, но най-вероятно Karl Rocks ще се предлага само с предно предаване.

Всички подробности за модела, включително цените ще бъдат разкрити в края на този месец. Стандартният Karl има начална цена от 9500 евро, което го превръща в най-достъпното предложение на Opel.

Тагове: opel karl rocks
0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Както и ти! Ако може, дори да се върнеш в основното, че доста неща проличава, че ти липсват от едно, единствено изречение. ;)
  • #2
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Щирлиц ( преди 7 години )
    Не е зле официАлно да понаучиш правопис.
  • #1
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Защо няма наистина новини за Фолк с Ваген? Това не е нормално! Нещо има. Да не би да не са превели парите на Комедията и те да ги бойкотират? Имам обаче усещането, че ВАГенчетата утре ще се завърнат с пълна сила и ще наваксат днешния ден.А по статията браво на Опел!Добра малка количка са направили.