IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW работи върху купе 7-Series

Баварците тръгват по пътя на Mercedes-Benz S-Class

BMW работи върху купе 7-Series

Компанията BMW е започнала разработка на луксозно купе, което ще стане част от семейството 7-Series. Автомобилът ще се появи на пазара не по-късно от 2019 г., съобщава агенция Bloomberg, като се позовава на свои източници.
BMW работи върху купе 7-Series
Засега няма технически детайли за бъдещия модел на баварците. В компанията обаче се надяват с негова помощ да успеят да се преборят за клиенти с Mercedes-Benz, който предлага своята S-Class в няколко версии – стандартен и удължен седан, купе и кабриолет.

Според информацията на Bloomberg в BMW са недоволни от продажбите на новото поколение на 7-Series, като това се дължи най-вече на някои недостатъци в дизайна му. Именно той ще бъде подобрен при новия модел.

Вече се знае, че баварците работят и върху по-луксозен автомобил, който ще трябва да се конкурира с Mercedes-Maybach. Той вероятно ще носи името 8-Series, като то вече е патентовано от производителя от Мюнхен. В BMW са запазили няколко търговски знака за новото семейство, сред които са M850 и M8.

Снимка: BMW
 

Тагове: bmw 7-series
0 от 500
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Кварк ( преди 7 години )
    Ето го и Мерцедеса на BMW.
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Georgi ( преди 7 години )
    Трябва ли да се превежда и публикува всяка дивотия: От години вече купетата на БМВ са с четни, седаните с нечетни номера. Ако ще се прави купе над седма серия, то ще е осма и ще покрива S клас купети, ако ще има девета серия, тя ще конглокира Майбах. Просто и лесно, ама трябва да се мисли, преди да се пише пълнеж.