IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi събира RS6 и Allroad в едно

Бруталното всъдеходно комби можем да видим още догодина

Audi събира RS6 и Allroad в едно

Audi Allroad е сред малкото автомобили на пазара, които покриват почти изцяло критериите за многофункционален автомобил. Настоящото комби е просторно, луксозно и високопроходимо. А съвсем скоро ще може да се похвали и със сериозна доза спорт.
Audi събира RS6 и Allroad в едно
Audi RS6 Performance

Според германското издание Autobild, Audi подготвя за пускане нова модификация на своя A6 Allroad, която ще се отличава именно с високата си мощност. Всъщност моделът ще представлява пълноценно RS6, но изпълнено в стила на Allroad.

Audi RS6 Allroad ще използва познатия от спортното комби 4,0-литров V8 двигател с би-турбо. Той развива 560 к.с. и 700 Нм, които ще превърнат новият Allroad в един от най-мощните и бързи всъдеходи на палената.

Напълно възможно е германците да предложат за модела и по-силната версия, оборудвана с пакет Performance. При нея показателите са дори по-внушителни - 605 к.с. и 750 Нм.

Моделът RS6 Allroad ще бъде предназначен най-вече за пазара в Китай, където всъдеходите с висока мощност са много търсени, пише изданието. Но допълва, че практичният спортист ще се предлага и в Европа.
Audi събира RS6 и Allroad в едно
Audi А6 Allroad

Информация за подобна версия на Audi Allroad се появи още през 2015 година. Сега обаче пускането на модела е по-вероятно от всякога, тъй като конструирането му няма да изисква много средства - Audi разполага с готови платформа и двигател, като е нужно само да ги обедини в едно, твърдят от Autobild.

Според информацията Audi RS6 Allroad ще бъде представен през 2017 година, като продажбите ще стартират непосредствено след това.

Тагове: audi rs6 audi allroad
0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Кольо ( преди 7 години )
    Ех Дошкоо..в която и да е класация да е яви ауди все ще има представител, ми Леген-Къмпани Тайп -R, в коя класация да го сложим..класация сушуар..класация безторков мотор,класация лек-леген.. ламаринена кутия..тенеке made in japan..и за финала класация, майстор на квадратни капли...е те там си ти баце. първенецо у село.
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до Анонимен ( преди 7 години )
    50 лв. е даже ниска цена за оригинални чистачки, особено за Ауди. Комплектът оригинални чистачки за нов Голф са 75 лева, за Пежо 307 бях взел от СФА за 80 лева преди 6 години, но си избиха парите.Вероятно имаш предвид някой модел на Бош или Валео, които вършат перфектна работа на каквито и автомобили да съм ги слагал.Започвам гръмко да се смея, когато някой ми каже - братле, купих си много яки чистачки, за 15 лева от Кауфланд.И месец след това - ееее, ама те не чистят!
  • #6
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    И ти си мечтания клиент за ежеседмичния сервиз на алуди.
  • #5
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ей това е най-трудно да се обясни на сиромаха, да на Ауди частите са скъпи, така е, едни скапани чистачки ми струват 50лв, иначе се трошат, колкото останалите коли. Мит е за сервиза, проблема са скъпите части. Нормално, ако си на 1000лв заплата Ауди не е за теб. Обачеее, усещането не можеш да го замениш с евтина кола, самозалъгваш се. Относно последното Ауди Олроуд..това за мен е мечта-дизайн,задвижване,комфорт..мммм!
  • #4
    11 rate up comment 19 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    Сервизите как ще се зарадват. Евала на Ауди, любимата марка на автомонтьорите.
  • #3
    18 rate up comment 10 rate down comment
    До Дошо ( преди 7 години )
    Каквито и да е идиотизми да измислят,ти винаги ще си победител в това състезание!
  • #2
    26 rate up comment 34 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Практичния спортист, спортния влекач, най-бързия камион, най-проходимата спортна кола, най-спортния бетоновоз, най-луксозния трактор и т.н. небивалици са все присъщи за некадърниците от СОЦваген.Понеже не могат да направят нито едно нещо най-добро в основното си предназначение измислят всякакви идиотизми.
  • #1
    31 rate up comment 13 rate down comment
    Шапка свалям ( преди 7 години )
    Браво най доброто на пазара уникална машина