IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Zafira се качи на конвейера

Така Opel стартира моделна си офанзива, която предвижда цели 29 нови модела до 2020 година

Новата Zafira се качи на конвейера

Новата Zafira се качи на конвейера
Първият екземпляр от новия Opel Zafira слезе от производствената линия на завода в Рюселсхайм, съобщават от германската автомобилна марка.

Автомобилът е решен в червен цвят „Мagma red” и разполага с допълнителен пакет оборудване OPC line, адаптивна технология AFL (Adaptive Forward Lighting) на предните изцяло LED светлини и адаптивен круз контрол, използващ радарен сензор.

В случая със Zafira не става дума за ново поколение, а за модернизация, която се прави в средата на жизнения цикъл на модела. Обновлението обаче е мащабно и засяга почти всеки детайл на функционалния автомобил - от дизайна и технологиите в салона, до шасито и гамата от мотори.

Началото на производството на модела, уважено от главния изпълнителен директор на Opel д-р Карл-Томас Нойман и вицепрезидента по производството Фил Кинле, даде и официален старт на офанзивата на марката, която предвижда пускането цели 29 нови модела в периода от 2016 до 2020 година.

Към момента информацията за бъдещите возила е ограничена, но сред тях ще има кросовъри, спортни автомобили и екологични модели.

Още за новата Zafira - вижте ТУК

Тагове: opel zafira
0 от 500
  • #3
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Фен и притежател съм на Фолксваген - Пасат 6, но не мога да отрека, че Зафира е най-добрия автомобил в своя клас.Имаме една фирмена Зафира - на какъв тормоз е подложен този автомобил не е истина просто, но държи, служи вярно и не се дава.Успех им желая на Опел с новия модел.
  • #2
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Грозна като предната Зафира.
  • #1
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Типичен елегантен немски дизайн, без излишни финтифлюшки... харесва ми!