IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мода за фенове на BMW M GmbH

Германската марка разкри новите лайфстайл аксесоари BMW M Collection

Мода за фенове на BMW M GmbH

Големите автомобилни компании открай време предлагат брандирани с марката си лайфстайл аксесоари. Сега BMW представи новата си колекция, която е вдъхновена от върховите спортни модели на подразделението BMW M GmbH.
Мода за фенове на BMW M GmbH
Новата BMW M Collection включва както мъжки, така и дамски аксесоари - тениски, якета, куфари, слушалки, маратонки. Акцентът тази година обаче е изискан часовник Sellita SW 500, който е произведен в Швейцария.
Мода за фенове на BMW M GmbH
Часовникът залага на сапфирено стъкло, което е използвано както за предната, така и за задната част. Самото тяло е изработено от неръждаема стомана и е водоустойчиво, а дисплеят предлага няколко скали, включително тахиметър, който записва скорости от 60 до 500 км/час.

Цената на часовника е 1700 евро.
Мода за фенове на BMW M GmbH
Част от колекцията са и маратонките Puma, съшити от същия плат, който бе използван за атрактивната концепция BMW GINA Light Visionary Model.

Всички аксесоари от новата BMW M Collection колекция вижте в галерията със снимки

Още по темата:
Аудиосистема от ауспуха на 911 GT3
Mazda показа велосипед, диван и масичка
Комплект за богаташи от Mercedes

 

0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И би ли ни казал коя е фирмата? Швейцарските часовници от нисък и среден клас отдавна не са швейцарски. За Радо и Тисот мога да те светна, че само се окомплектоват в Швейцария. Карантията се прави в Китай, а корпуса и верижките в Германия. Нали се сещаш, че този часовник нисък клас само на приказки е швейцарски.
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На битака има много повече аксесоари отколкото тук са представени. Тоя часовник да си го носят. Взимаш си реплика за 5 кинта и си ти. Може и 2 за 8 лв. Някой ще те разбере какъв ти е часовника, нали. Зареждам за 5 лв. газ на бензиностанцията цяла вечер бръмча с новия часоник....
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Злобно *** си, затова не се сещаш за друго.
  • #2
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    То пък една марка е BMW, не ти е работа! Освен пример за ниско качество, за друго не се сещам.
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    gg ( преди 7 години )
    Аксесоари BMW M Collection, цена на часовник-1 700 евро.Средна цена на автомобил БМВ на средностатистически български фен на марката-1 500 евро.