IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на VW Teramont

7-местният SUV е заснет отвън и отвътре

Първи снимки на VW Teramont

Най-новият SUV-модел на Volkswagen ще носи името Teramont, като благодарение на снимки на изданието Аutohome вече можем да го видим в пълния му блясък. Кадрите са заснети в Китай и представят както екстериора, така и интериора на модела.
Първи снимки на VW Teramont
Анонсираният с концепцията CrossBlue всъдеход изглежда като типичен Volkswagen - сдържан, но същевременно изискан и технологичен. Предната част демонстрира едра радиаторна решетка и богато количество хром, докато отзад виждаме стопове в стила на новия Tiguan.
Първи снимки на VW Teramont
Кабината е изпълнена в унисон, като е доминирана от широка централна конзола с разположен високо дисплей на инфо-развлекателната система. Снимките разкриват изпълнение с кожена тапицерия и дървени елементи, както и доста широко пространство на задните места. Вторият ред кресла е разположен на релси и може да се мести напред, за да се отвори място за пътуващите на най-задните седалки. Teramont ще разполага с три реда седалки, предлагайки място за до 7 пасажера.
Първи снимки на VW Teramont
Всички технически детайли за модела се държат в тайна, но по неофициалния данни Teramont ще получи гама от 4- и 6-цилиндрови мотори. Един от тях ще бъде 3,6-литровия V6, поставян на американската модификация на Passat. Ще има и версия с 2,0-литров турбо мотор, както и хибриден вариант. Списъкът с опции ще включва и системата 4MOTION.

VW Teramont използва удължената платформа MQB, като ще се нареди в гамата на марката между Touareg и Tiguan.
Първи снимки на VW Teramont
Премиерата на всъдехода ще се състои през ноември 2016 година на автосалона в Лос Анджелис. Продажбите трябва да бъдат факт непосредствено след това.
Първи снимки на VW Teramont
Снимки: Аutohome

Тагове: vw teramont
0 от 500