IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дегизираха BMW 5-Series като Волга

Ентусиаст превърна германския седан в руска класика (Видео)

Дегизираха BMW 5-Series като Волга

Не беше толкова отдавна времето, когато съветските машини се кичеха с емблеми на западни марки автомобили. Сега модата явно се е обърнала, тъй ентусиаст от Украйна превърна расов германски седан във Волга.
Дегизираха BMW 5-Series като Волга
Проектът е мащабен и определено заслужава внимание. Завършеният автомобил изглежда досущ като стандартна Волга - ГАЗ-24, но реално представлява BMW 5-Series от поколение E39, при това във върховата версия 540i.
Дегизираха BMW 5-Series като Волга
Украинците са използвали оригиналните платформа, окачване, задвижване и интериор на BMW 540i, но са подменили цялото купе, включително колонките, тавана, вратите, калниците и броните с такива от ГАЗ-24.
Дегизираха BMW 5-Series като Волга
"Волга беше символ на лукс в страните от Социалистическия блок. Всички мечтаеха да имат такава кола. Ако обаче се вгледате в качеството на изработката, комфорта на возене и динамиката, вероятно ще останете разочаровани. Именно затова опитах да конструирам най-добрата Волга. Запазих оригиналния екстериор, но промених всичко останало", споделя създателят на машината. И уточнява, че често поднася неприятни изненади на шофьорите, дръзнали да се пробват срещу дегизирания като Волга баварски седан.

И няма как да бъде иначе, все пак под капака на машината е поставен 4,4-литровия V8 на 540i. В стандартния си вид този агрегат генерира 286 к.с. и 440 Нм, способни да ускорят колата от 0 до 100 км/час за 6,4 сек.
Дегизираха BMW 5-Series като Волга
Повече за представянето и екстрите на колата вижте във видеото

Тагове: bmw 5-series
0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 1 rate down comment
    ааа ( преди 6 години )
    Toва се прави за кеф ;) А Волгата е класика и си заслужава ! Тя е повече кола отколкото някога ще бъдат новите таратайки ;)
  • #17
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Бумеранг ( преди 7 години )
    Толкова зор и пари .....Защо? Не го проумявам! Ако е само, за да смаеш *** на високите скорости и да ги хвърлиш в размисъл ...... донякъде съм съгласен,нно това си е детско!!! Да си патриот..... ама те си знаят, че коли нкога няма да направят докато има МИГ и СУ! В живота и а и по-важни неща!Това малко ми прилича на Литекс и Етро поле=ЦСКА!!! Всъщност някой знае ли къде ще играе ЦСКА-оргинал от есен?
  • #16
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Круто
  • #15
    5 rate up comment 4 rate down comment
    dfgfh ( преди 7 години )
    az ot koga vi razpravqm 4e nemskite i ruskite koli sa edno kam edno
  • #14
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Борис ( преди 7 години )
    Много яко! Искам го!
  • #13
    16 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Гледам го нарязано това 20 годишно БМВ няма никъде ръжда. Евала. Ае сега виж новината с ударения сивик и виж ръждите по огънатите оризови ламарини.
  • #12
    16 rate up comment 4 rate down comment
    . ( преди 7 години )
    мноо яко се е получило
  • #11
    7 rate up comment 18 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    мериканците вече направиха успешен опит с космическият товарен кораб Драгон, да изпратят товар до МКС и да го преиземят отново на земята.... А какво стана с новия кораб Буран, нещо само го дадоха по новините и от тогава нищо не се чува...Това, че копуват ракетни двигатели от Русиа, не означава, че не са най-напредналата страна в изследването на космоса.
  • #10
    4 rate up comment 17 rate down comment
    е46 ( преди 7 години )
    Аз от една седмица не карам е46 а ауди S8 от 97.Не пишете глупости че ме изнервате.
  • #9
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пич и аз не понасям Дошо-глупавото, ама станция Мир отдавна умря, още преди 15 години потъна в океана.