IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche потвърди две нови версии на Panamera

Германците ще предложат комби и специална модификация

Porsche потвърди две нови версии на Panamera

Новото поколение Porsche Panamera ще се превърне в цяло семейство, потвърдиха от компанията. Германците обявиха, че в на автосалона в Париж през октомври ще покажат комби - shooting brake, а по-късно ще пуснат модификация на луксозния модел с по-голямо междуосие.
Porsche потвърди две нови версии на Panamera
Комби версията на няколко пъти бе заснемана по време на изпитания тази година. Тя почти ще повтаря концепта Panamera Sport Turismo Concept (на снимките), който беше представен още през 2012 г. Серийното производство на този автомобил ще стартира още през октомври, а първите бройки ще бъдат доставени на клиентите преди края на годината.

От Porsche разкриха също, че версията на Panamera с увеличено междуосие ще получи добавка Exclusive. При нея разстоянието между двете оси ще порасне от сегашните 2950 на 3100 мм. Всички прибавени милиметри ще отидат в полза на возещите се на задните седалки пасажери.
Porsche потвърди две нови версии на Panamera
Що се касае до двигателите - и при двете нови модификации те ще бъдат идентични с тези на показания по-рано стандартен модел. Това са 2,9-литров V6 с 440 к.с. за Panamera S, 4,0-литров V8 с 550 к.с. за Panamera Turbo и 4,0-литров с 422 к.с. за Panamera 4S Diesel. Ще има и хибридна версия с около 700 к.с.

Снимки: Porsche
 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    То по твоята логика - Сузуки разкара VW и изкупи акциите си обратно след, като видяха колко са им зле двигателите и като цяло автомобилите и се върнаха при ФИАТ и техните доказани през годините много по-добри двигатели - ФАКТ.А VM мотори правят едни от най-добрите и здрави двигатели в света. ГМ имаха участие, за ползват акъла от ФИАТ и сега си взеха патентите, като част от тогавашното партньорство и правят двигатели базирани на ФИАТовските, защото са икономични,еко и здрави. ФАКТ.
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до анонимния ( преди 7 години )
    Нямам нишо против ФИАТ,фирма с история по-голяма от повечето автопроизводители, а имам нетърпимост към фЕатаджии като теб,сектанти,които лъжат безогледно! Би ли ми казал в кой модел на ФВ се използва двигател на Фиат!? Дори ГМ си продаде дела във ВМ-Мотори и се отказа от скапаните им двигатели, а те бяха основният им клиент извън Групата.
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Какво имате против ФИАТ?Фолксваген ползват двигатели на ФИАТ за новите си модели!
  • #4
    3 rate up comment 5 rate down comment
    до ваг ( преди 7 години )
    Не просто ще я бие, а ще и скъса ***.а !
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Шматко фон Хамургси ( преди 7 години )
    Ако пуснат версия комби ще бъде много разумен и печеливш ход . А тази Панамела на снимките е направо красива с предшествениците си . Астон Мартин Рапид също е красива кола но е много зле изпълнено в техническо отношение . Който е имал такава кола знае за какво говоря .
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Xexe ( преди 7 години )
    A katafalka koga?
  • #1
    6 rate up comment 9 rate down comment
    жалки фЕатаджии ( преди 7 години )
    Алфата ще я "бие" ли?