IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идеалният човек за катастрофи - Греъм!

Ако нямате тяло като неговото, карайте внимателно (Видео)

Идеалният човек за катастрофи - Греъм!

Инженерите правят автомобилите все по-сигурни при катастрофа, като за целта заздравяват и променят определени компоненти от конструкцията им. Този път обаче подобни манипулации са направени не на автомобила, а на шофьора. Резултатът е наречен Греъм и представлява съвършеното същество за катастрофи.
Идеалният човек за катастрофи - Греъм!
Причината да изглежда по този начин е, че неговото тяло е модифицирано, за да оцелее при всяка катастрофа. Греъм е рожба на австралийската кампания за безопасност по пътищата. Негови "родители" са хирурзи, скулптури, инженери, компютърни специалисти.

Резултатът не е най-приятното нещо за очите, но пък действа отрезвяващо. 

Както може да видите, Греъм няма врат, защото лесно се чупи при катастрофи. Лицето му е плоско, за да се предпазят ушите и носа му. Има и много зърна, за да пазят ребрата му, действат като въздушни възглавници. 

Мозъкът на Греъм е същият като нашия, но черепът е много по-дебел, за да го пази от удари. Коленете на Греъм също са различни. Те се движат във всички посоки.

Нямате тяло като на Греъм? Не забравяйте това следващия път, когато седнете зад волана! 

0 от 500
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Никой не ме е питал! Ще ги съдя! Но ми трябват мангизи или безплатен адвокат! Помагайте!
  • #8
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Надявам се сте питали Дошо, преди да публикувате снимките му от Фейсбука.
  • #7
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    е то по-следващото поколение анаболни бичета, фенове на немските коли, ще изглеждат горе-долу по същия начин, дефектните ще са измряли- вика му се Дарвинизъм
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Сега разбрах защо Дошо няма късмет нито с колите, нито с жените и живее в един кашон с име хонда цвик, паркиран на тротоара! Ами как няма да мрази немските коли, като може само да ги сънува, завит с прокъсано одяло на задната седалка на сивика!
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Triforce ( преди 7 години )
    Статията е гадна, коментарите също!Не знам от Аутомедия какво се опитват да ни покажат с тази статия? Ако искат да ни покажат колко е опасно да се шофира, да пуснат статия с катастрофи, а не с такова грозно 3D животно, имитиращо човек.И също така коментиращите да се въздържат от изказвания с коя кола стават по-големи инциденти, защото всичко зависи от шофьора.Няма как да караш S-class или BMW 7 извън града с 90 км/ч, защото ще заспиш и даже тогава може да си по-опасен.
  • #4
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    е46.. Сакън бре,то бива това нещо да се размножава..Инак да прилича на Дошето особено в муцуната и то след като го е шибнала некачестваната възглавница на японския леген.А инак няма нужда човек да изглежда така в японска кола..те до 100 км/ч и повече не може хахаха..
  • #3
    24 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тоя прилича на дошо
  • #2
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Името е неподходящо!Трябва да се казава Голфър.
  • #1
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ИЗВРАТЕНЯЦИ