IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го серийният пикап на Renault

Моделът Alaskan е изграден на базата на Nissan Navara

Ето го серийният пикап на Renault

Първи снимки на серийната версия на пикапа със средни размери на марката Renault бяха публикувани от изданието Autoevolution. Концептуалният модел с името Alaskan дебютира още през декември миналата година.
Ето го серийният пикап на Renault
Ако се съди по изображенията, които са направени в един от заводите на Renault, серийният Alaskan напълно ще съхрани предната част на концепта. Като цяло дизайнът на машината ще бъде изпълнен в стила на последните модели на френската марка, но същевременно силуетът му ще повтаря този на Nissan Navara, на чиято платформа е изграден. По подобен начин ше изглежда и първият пикап на Mercedes-Benz, който ще се появи до края на годината
Ето го серийният пикап на Renault
В гамата двигатели на Renault Alaskan на първо време ще влязат турбодизелови мотори с обем 1,6 литра, развиващи 135 и 165 к.с. Пикапът ще бъде достъпен както със задно предаване, така и със система за задвижване на четерите колела. Освен версията с двойна кабина, която е показана на снимките, ще има и такава с единична.
Ето го серийният пикап на Renault
Официалната премиера на серийния Renault Alaskan ще се състои на 30 юни, а продажбите ще стартират в началото на 2017 г.

Снимки: Autoevolution, Renault
 

Тагове: renault alaskan
0 от 500