IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото BMW 1-Series идва през 2019 г.

Хечбекът ще бъде на новата платформа с предно предаване

Следващото BMW 1-Series идва през 2019 г.

Новото поколение на хечбека BMW 1-Series трябва да излезе на пазара едва през 2019 г., но вече се появят първи подробности за него. Изданието L’Automobile дори публикува своя виждане за това как ще изглежда моделът.
Следващото BMW 1-Series идва през 2019 г.
Неофициално изображение: L'Automobile

Според информацията хечбекът ще бъде изграден на платформата UKL, която бе използвана за BMW X1 и за цялата гама модели на Mini. Това означава, че машината ще стане поредното BMW, което ще смени задното предаване с предно.

Топ-версиите на 1-Series ще се предлагат със система за задвижване на четирите колела. Баварците ще се откажат от използването на двигатели с 6-цилиндъра и моделът ще се предлага само с 3-и и 4-цилиндрови мотори. Ще има и хибридна версия с агрегата, която видяхме при BMW 2 Active Tourer.

Дизайнът на хечбека засега остава тайна, но художниците на L'Automobile са на мнение, че автомобилът ще продължи да следва корпоративния дизайн на марката, така че генерални промени не бива да се очакват.
 

Тагове: bmw1-series
0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бади ( преди 7 години )
    ...не мисля, че бмв ще си позволят да ги прецакат, това е огромен пазар в момента в Англия движат по улиците повече 1ци от 3ки, в Германия също има много 1ци, 2ките купе се продават по добре 4та серия по официални данни.
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бади ( преди 7 години )
    За неинформираните бмв с 3 цилиндъра има и в момента предлага се във всички модели до 3 серия, както и в култовия хибрид i8, двигателя си има своите предимства и недостатъци пред 4 цилиндровия като който не му харесва може да си доплати и да си поръча колата с по голям мотор. Колкото до предното предаване това са спекулации, най вероятно ще има някакво MPV с предно предаване което да конглокира golf plus, renaullt scenic и подобни коли но нормалната 1ца и 2ка купе (не ван или сув версите) не м
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Борис ( преди 7 години )
    БМВ с 3 цилиндъра и предно предаване?! Браво :D:D Колкото и да съм фен на БМВ това е абсурдно. Скоро може да влязат и в категорията на Полски Фиат, за да вдигнат продажбите.
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До Минито ( преди 7 години )
    Ами нормално - няма багажник, няма задна седалка, всички колела са в ъглите, возията е бая твърдичка.Реално и други фирми могат да направят подобен автомобил но при всичките му недостатъци няма да се продава много. Минито е обратното на функционален градски автомобил - кола за забавление
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мини Купър е доказателство че БМВ могат да се справят доста добре с предното. Минито няма аналог в класа си по динамично усещане, поведение на пътя, в завой, разпределение на масата.
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Като казвам качество нямам предвид пластмасите-качество за мен е-добро разпределение на динамичните маси на преден заден мост, поведение в завой и т.н. Това нещо автоматично изчезва като прехвърлиш всичката механика от задния на предния мост. Да,ще имаш по голям багажник но се губи кефа.Може би БМВ са преценили, че клиентите на 1ва серия не се интересуват от това, но това прави 1ва серия посредствен автомобил който не се различава от голф по нищо,и не виждам причина да не си купя голф вместо 1ва
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Предното позволява за повече място отзад, което за този клас автомобили е доста важно, БМВ нямат избор, ако искат да са конkурентно способни! Свалят качеството? При положение, че всички конkуренти вдигат качестовот (VW Голф, А3, А класа) БМВ не мисля, че го свалят! И със сигурност няма да е по евтино от предишната 1ва Серия
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да се надяваме,че ще има хибридни модификации със електромотор на задните гуми.
  • #5
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Та кое е истински автомобил че не разбрах БМВ ли ти май си спал отвит. Това са летни коли нищо друго. Самите Германците ги наричат така.
  • #4
    9 rate up comment 11 rate down comment
    II ( преди 7 години )
    Не споменавай трошляк като алфа в темата за истински автомобил ;)