IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru подобри BRZ, извади повече мощност

Японците анонсираха обновената версия на спортното купе

Subaru подобри BRZ, извади повече мощност

Първи снимки и информация за обновената версия на спортното купе BRZ разпространи японската компания Subaru. Моделът е получил визуални подобрения, но основният акцент е подобряване на представянето и динамиката.
Subaru подобри BRZ, извади повече мощност
Моделът продължава да използва 2,0-литровия двигател с атмосферно пълнене, като той е получил допълнителни 5 к.с. и 7 Нм. Така версията с ръчна скоростна кутия с 6 степени вече предоставя 205 к.с. и 212 Нм. Модификацията с автоматична кутия със същия брой предавки обаче запазва досегашните си показатели - 200 к.с. и 205 Нм.

Информация за динамичните характеристики на BRZ липсва, но се очаква поне минимално подобрение при спринта до 100 км/час. За това помага и новата настройка на трансмисията.

Мащабни подобрения са правени по шасито на модела, като те засягат стабилизаторите, пружините и амортисьорите. Предлага се и опцията Performance Package, която е достъпна за модела с ръчни скорости и предоставя спирачки Brembo, амортисьори Sachs Performance, 17-инчови ковани джанти и др.
Subaru подобри BRZ, извади повече мощност
Що се отнася до дизайна на модела, екстериорът е получил по-агресивна предна част, както и изцяло LED светлини. В интериора са използвани нови материали, като е наличен и по-голям дисплей на инфо-системата, който предоставя информация за телеметрията на автомобила.

Още подробности очаквайте през идните месеци.

Снимки: Subaru

Тагове: subaru brz
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    GP ( преди 7 години )
    Както колегата по-долу е посочил това не е кола за високи скорости, а за изпитване на максимално удоволствие от шофирането... И да, нормално е да не се хареса на фенове на Ауди, които са свикнали с дървеното управление и недозавиването и се плашат от най-малкото поднасяне на задницата
  • #5
    16 rate up comment 8 rate down comment
    2втек ( преди 7 години )
    За тия 5 коня не си струва писането на статия.
  • #4
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Жестока машина! Цяло удоволствие е да се качиш и да е покараш. Изобщо няма липса на мощ с 200 к.с., която съм карал. Това не е кола за 400 м. или подобряване на скоростни рекорди, да се си правиш кефа и да изпиташ истинско удоволствие от шофирането. За някой удоволствие може да е да карат направо и да достигат някакви високи скорости. За мен е усещането, тръпката, директното управление, завоите и моменталното развъртане на боксера с приятния му саунд.
  • #3
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 7 години )
    Туй подобрение са го правили с пилата! А трябва с теслата или направо с брадвето!
  • #2
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Този upgrade е жесток, направо е за наскар готова. И сигурно ще искат едни 2-3 хил $ отгореВместо като едно истинско Субару да му хакнат едно турбо и да се приключи цялата истерия
  • #1
    23 rate up comment 6 rate down comment
    WRX ( преди 7 години )
    Страхотна машина , невероятно управление !