IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Откраднаха Lada XRay директно от завода

Полицията вече задържа двама заподозрени за престъплението

Откраднаха Lada XRay директно от завода

Изложен в една от залите на административната сграда на завода на АвтоВАЗ в Толиати автомобил е бил откраднат, съобщиха медиите в Русия. Машината е била от модела Lada XRay, който все още не се е появил на пазара.
Откраднаха Lada XRay директно от завода
Охраната на съоръжението е съобщила за кражбата с ден закъснение, но въпреки това органите на реда са успели бързо да реагират и да задържат двама заподозрени за похищението. Търсят се още двама от крадците, като има съмнение, че в престъплението е замесена и службата, охраняваща завода.

За откраднатия автомобил не се съобщават никакви подробности, като се знае единствено, че той е бил в черен цвят. Това е поредният инцидент на територията на завода в Толиати. През февруари ръководството на предприятието разкри, че са изчезнали резервни части на стойност 70 000 щатски долара. Липсата е била установена по време на ревизия на складовете.

Снимка: АвтоВАЗ

Тагове: lada xray
0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    СалвадорДалиВали ( преди 7 години )
    Има едно просто нещо. Нарича се застраховка.Освен, ако не е рекламка на Ладичката. Но да крадеш Лада в днешно време?!... Брях, накъде върви света.