IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ пусна първата луксозна Lada Vesta

Модификацията Signature е с удължено шаси и добавени екстри

АвтоВАЗ пусна първата луксозна Lada Vesta

Първият екземпляр от луксозната версия на модела Lada Vesta слезе от конвейера на завода в Толиати. Автомобилът, който е получил добавка Signature към името си, вече е на разположение на представителството на Самарската област в Москва.
АвтоВАЗ пусна първата луксозна Lada Vesta
Машината представлява удължена с 250 мм модификация на стандартната Vesta. Благодарение на това в салона има с 200 мм повече свободно пространство за краката на возещите се отзад пасажери. Те разполагат още със салон от кожа и алкантара, както и с двузонов климатик.

При луксозната Lada се предлагат още вградена в покрива антена, заимствана от моделите на BMW, отваряща се със специален бутон в купето капачка на резервоара, както и модернизирана система за измиване на предния прозорец.

Стандартният модел е оборудван с 1,6-литров двигател със 106 к.с., като той може да се комбинира както с механична, така и с автоматична скоростна кутия. Версията Vesta Signature обаче разчита на 1,8-литров мотор със 122 к.с. и роботизирана трансмисия с 2 съединителя.

В АвтоВАЗ предвиждат на първо време да пуснат общо 10 такива автомобила, които ще бъдат предназначени само за държавни и правителствени учреждения. Цената на машината засега остава в тайна.

Снимки: Ladavesta.net

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    bo ( преди 7 години )
    И колко от частите на тази кола се произведени или проектирани в Русия....?Руснака не открадне ли нещо от другите, ще прилича я на гаубица или танк... То и Запорожеца беше копие на NSU....чудех се имаха ли нещо техно....То и Волгата беше копие на Шевролет.., що остана, А онова дето му викаха АутоИзрод - ИЖ...
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Русия ( преди 7 години )
    Черната Барака може да си купи една такава, че поне е сигурно , че няма да
  • #4
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пълна кражба на дизайн от Лексус
  • #3
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Разбирачев ( преди 7 години )
    По нескопосана статия не бяхте писали!Първо-Веста се произвежда в Ижевск а не в Толияти.1000км в Русия са нищо-нали.Второ трансмисия с два съединителя и реалната роботизирана или пилотирана кутия нямат нищо общо.От различни вселени са.И трето такова животна като "Представителство на Самарска област в Москва" няма.Става дума за местната областна управа. Хайде като имате претенции за медия да се стараете малко!Четат ви не само 15г. пешликари за които Голф 3 с МР3 е върховната кола.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ееее Гого само това ли ти харесва ХИ ХИ ХИ
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Гого ( преди 7 години )
    Цветът не е лош...