IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen показа новите C4 Picasso и C4 Grand Picasso

MPV моделите демонстрират освежен дизайн и нови технологии

Citroen показа новите C4 Picasso и C4 Grand Picasso

Настоящите C4 Picasso и C4 Grand Picasso се появиха на пазара преди около три години, което означава, че е време за обновлението им. Френската компания Citroen е готова с фейслифта, като разкри първите снимки и информация.
Citroen показа новите C4 Picasso и C4 Grand Picasso
Снимка: Citroen

Външността на двата модела е съвсем леко променена, като това е направено чрез освежена предна част и нови стопове с 3D ефект. Дизайнерите на марката са подготвили също така нови 17-инчови джанти, допълнителни цветове за екстериора, както и възможност за поръчка на покрив в два цвята при модела C4 Picasso.

Основната новост в интериора на C4 Picasso и C4 Grand Picasso е новата инфо-навигационна система 3D Citroen Connect Nav. В разширеният при обновлението списък с опции вече присъства система за отваряне на багажника с движение на крак под бронята.

Сериозна модернизация е направена по отношение на системите за сигурност. За двата модела вече се предлагат адаптивен автопилот с функция за напълно спиране, система за разпознаване на знаците, автоматична аварийна спирачна, система за поддържане лентата на движение и др.

Новост в двигателната гама е 1,2-литровият бензинов двигател PureTech 130 S&S EAT6, който предлага 130 к.с. и се съчетава с автоматична кутия с 6 степни.

Продажбите на новите C4 Picasso и C4 Grand Picasso в Европа стартират през лятото. Цените ще бъдат обявени малко преди пазарната премиера.

0 от 500