IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda превърна Rapid в купе

Концептът Atero е получил 1,4-литров TSI мотор

Skoda превърна Rapid в купе

Skoda представи концептуалното купе Atero, построено на базата на лифтбека Rapid. Автомобилът е разработка на 27 студенти, които карат своя стаж в чешкия автопроизводител.
Skoda превърна Rapid в купе
За създаването на Atero са били нужни 1300 работни часа, като от компанията уточняват, че проектът още не е завършен. Предстои да бъдат поставени стъкла и предни врати. Специално за машината е създадена нова каросерия без задни врати и с капак с вентилационни отвори.
Skoda превърна Rapid в купе
Автомобилът е боядисан в черно с червени акценти, като е получил голям спойлер на багажника, заден дифузьор и стъклен покрив. Прототипът е оборудван и с аудиосистема с мощност 1800 вата, която разполага с 14 колони и субуфер в багажника.
Skoda превърна Rapid в купе
Задвижването на Skoda Rapid Atero е поверена на 1,4-литров бензинов TSI двигател с мощност 125 к.с., който се съчетава със 7-степенна роботизирана трансмисия с два съединителя. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 9 секунди.

Снимки: Skoda

Тагове: skoda rapid
0 от 500