IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видео: На борда на най-бързия Golf

Рекордната обиколка на GTI Clubsport S на Нюрбургринг

Видео: На борда на най-бързия Golf

Видео: На борда на най-бързия Golf
Снимка: VW

След като преди ден стана ясно, че новият крал на Нюрбургринг е VW Golf GTI Clubsport S, днес германската компания разпространи и видео от постижението.

Регистрираното време от хечбека на VW е точно 07:49,21 минути, или с малко повече от секунда по-добро от предишния рекорд на Honda Civic Type R. Постижението е също така по-добро от това на автомобили като BMW M4, Lamborghini Gallardo, Ferrari California GT и др.

Хечбекът Golf GTI Clubsport S е специална версия, която е допълнително олекотена и подсилена. Моделът ще бъде произведен в серия от само 400 бройки. Задвижването му е поверено на 2,0-литров турбо двигател с 310 к.с., който работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 км/ч при модела отнема 5,8 секунди, а максималната скорост е 260 км/ч.



Видео: Autocar / YouTube

0 от 500
  • #23
    4 rate up comment 1 rate down comment
    ( преди 7 години )
    Това пенсиите от тоЙОДА могат ли го? Иначе:VW Golf GTI Clubsport S 07:49,21 (предно)BMW M4 Coupe 07:52,00 (задно)АУЧ...
  • #22
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ВАГи, жените не знам дали се подмокрят, като го видят, но като те гледам теб не само си се подмокрил, но и множествен opгазъм си получил при вида на тази талига. Нещо никрофилче си падаш май...
  • #21
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Анономнуту няма да биждаш на майка! Кой те знае тебе в коя мъза съ те праили? Тука говориме за най-добрата бигачка на пътя! Голф. Жените се подмокрят кати го видят.
  • #20
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    тея вместо да се правят на много бързи да вземат да си оправят нафтовите печки и да си платят глобите! до кога ще я побутват тази държавна компания!
  • #19
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ей туй вече е колцата на българския турбо гАзар. Докато е на чалготека, избръмчава за бързо до село, претаква зелИтУ и се връща преди сервитЮрката да му е сервирала шкембе чорбата с много чесън. Форумния гоуфаджия твърди, че нямал нищо общо с Перник, но да не е толкова сигурен. Не знае родителката му, дали не се е подвизавала в региона по време на "непорочното" му зачатие или някъде другаде не е бръмчала с някой представител на региона. Това болестно състояние е наследствено...
  • #18
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Стои добре на пътя защото е и с пистови гуми и след тая обиколка са за хвърляне. Тая мания да направиш кола точно за една писта и да се хвалиш после, че била бърза колкото бмв, порше ферари и т.н. е голям смях.
  • #17
    8 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Смешна работа, сега рено ще изкорубят мокета от пода за да свалят 2кила от техния *** и да направят обиколка с 1 стотна по-бърза.В Тая кола няма гаранция, че не са пипнати и други неща, които се премълчават, все пак цялата работа е за маркетинг. Не си мислете че голфа в магазина ще върви така.
  • #16
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Бай Оня ( преди 7 години )
    Ами гледам го два пьти клипа сеа кво да си кривя душата за кола с предно си стои супер на пьтя доста набедени бегачки ще засрами... И си прави 2g като стои та гледай..
  • #15
    20 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Бъси кръсавеца! Ного ме кефи тая кола! Не случайно Голф е цара на пътя! Не сам от Перник между другуто!
  • #14
    12 rate up comment 11 rate down comment
    ;) ( преди 7 години )
    Въпрос на време е да го подобри конглокенцията.