IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Kicks вече и официално

Кросовърът ще се продава в 80 държави в цял свят

Nissan Kicks вече и официално

Компанията Nissan най-после показа официални снимки и разкри информация за новия си кросовър Kicks, чиито продажби ще стартират още този месец.
Nissan Kicks вече и официално
Автомобилът почти повтаря едноименния концепт, който бе показан на автосалона в Сао Пауло през 2014. Серийният Nissan Kicks е получил V-образна решетка на радиатора, атлетични форми и каросерия в два цвята.

Габаритите на кросовъра са дължина от 4295 мм, широчина – 1760 мм, височина – 1590 мм и разстояние между двете оси от 2610 мм. Така Kicks е малко по-голям от Nissan Juke, чиято алтернатива всъщност ще представлява. В случая идеята на авторите на модела е да привлекат тези клиенти на марката, на които Juke не им харесва.

От компанията продължават да крият техническите характеристики на модела, като обещават да разкрият моторната гама при старта на продажбите. Неофициално се твърди, че кросовърът ще поучи 1,6-литров бензинов мотор със 110 к.с., който ще може да се съчетае с 6-степенна механична скоростна кутия или с вариатор.

За модела е достъпен кожен салон, стартиране на двигателя с бутон, електрическо регулиране на огледалата, система за стабилизация, електрическо управление на прозорците, климатик и информационно-развлекателна система със 7-инчов дисплей.

През тази година Nissan Kicks ще се предлага само на пазара на Бразилия, а през 2017 г. ще се появи в общо 80 държави в цял свят. Стартът на продажбите е предвиден за август, когато в Рио де Жанейро ще се проведат летните Олимпийски игри. Кросовърът е официалният автомобил на състезанията.

Снимки: Nissan

Тагове: nissan kicks
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дачия Дъстър с емблема на Нисан е новият Нисан Терано. Продава се в Русия, там се и сглобява.
  • #8
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Уф ( преди 7 години )
    Само един кекав двигател? Това да не Дачия Дъстър с емблема на Нисан? От Фирмата, която е правила Патрол?
  • #7
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Автомобил за кифли.В една кошница са с Каптюр,Кактус,Джук.
  • #6
    6 rate up comment 8 rate down comment
    До редакторчетата ( преди 7 години )
    Тази новина препечатахте,а другата,за изтеглянето на над 3.5 млн. Нисан-а не видяхте!? Както и за над 1.6 млн. ***, предимно Джип и Крайслер на ФСА също.В колко представителства на неевропейски компании сте на хонорарче?
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    fan. ( преди 7 години )
    ".. новия си кросовър Kicks, чиито продажби ще стартират още този месец." А след това" .....Стартът на продажбите е предвиден за август,"!??!?!?! Последно кога ще се продава????
  • #4
    2 rate up comment 8 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Va6no sa go dokrali dosta dobre.Vatre e niakalva parodia na kola.A 6tom e i CVT daleko ot men
  • #3
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Страхотен е! Перфектна машина. Ако има наточена версия 1.6 с 200 к. с., 4х4, вариатор и изгодна цена ще си взема един. Усещам как това бижу ще бъде пазарен хит съвсем скоро време.
  • #2
    15 rate up comment 3 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 7 години )
    Това е само около седем хиляди пъти по-красиво от Juke. Харесва ми.
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Captur-a на Нисан. Невероятен дизайн. Дамите ще се влюбят в него ;). Ако и цената е добра, очаквам да измести Captur-a от първото място в сегмента.