IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Възроденият Citroen C6 свали маскировката

Флагманът на французите ще се предлага само в Китай

Възроденият Citroen C6 свали маскировката

Фотографии на новия флагман на Citroen без каквато и да е маскировка бяха публикувани в интернет блога Sacerdoce a ronger. Те са направени по време на представянето на седана пред дилърите на марката.
Възроденият Citroen C6 свали маскировката
Очаква се автомобилът, който ще си върне името C6, официално да се появи пред публика на автосалона в Пекин в края на месеца. Седанът прави впечатление със сдържания си дизайн, както и със съвременния си интериор с цифров панел и мултимедийна система с голям сензорен дисплей.
Възроденият Citroen C6 свали маскировката
Възроденият Citroen C6 ще се предлага само в Китай. Той е изграден на платформата EMP2 на концерна PSA Group, като производството му ще се осъществява в завода на съвместното предприятие Dongfeng Citroen.

Очаква се китайците да оборудват модела с 1,8-литров бензинов турбо мотор, развиващ 204 к.с. Той е комбиниран с 6-степенна автоматична скоростна кутия. За C6 се предвижда и хибридна модификация.
Възроденият Citroen C6 свали маскировката
Ясни са и цените на китайския флагман на френския производител. Базовата версия ще стартира  от 200 000 юана - около 27 100 евро.

Снимки: Sacerdoce a ronger

Тагове: citroen c6
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Поредното копие на Пасат, след Рено Талисман. Франсетата знаят накъде де се ориентират...
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    соло ( преди 8 години )
    Благодаря за вица! Ситроен копирали Пасат, понеже е страшно иновативен, с не виждан дизайн, чудо на стилистиката!!! Браво, гений! А пък франсетата откъде ще разбират от красиви форми?
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    AAV ( преди 8 години )
    Изобщо не прилича на Ситроен! Не прилича на нищо хубаво. Ако му махнат емблемите, спокойно може да мине за поредната *** китайска кола. Аз карам и харесвам Ситроен, но това нещо от снимките не е достойно да носи марката Ситроен, още по-малко пък да е наследник на С6! Срамота за създателите му!
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Се едно гледам BX обаче от 2016 година. Прилича си на типичен ситроен леко странни форми за някой за други много добре изглеждащи. А от зад си прилича досущ на С5 седан
  • #3
    8 rate up comment 13 rate down comment
    mariovial ( преди 8 години )
    Според мен не просто прилича на Пасат,а най-безсрамно е прекопиран!Смешници.
  • #2
    10 rate up comment 5 rate down comment
    zoom in ( преди 8 години )
    Ами не си сам :)А отзад е някакво ударено бмв все едно :)
  • #1
    14 rate up comment 8 rate down comment
    110 ( преди 8 години )
    Само на мен ли ми прилича на Пасат?