IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайският клонинг на G-Class излиза на пазара

Всъдеходът ще се предлага с избор от два дигателя

Китайският клонинг на G-Class излиза на пазара

Китайската компания BAIC обяви, че на предстоящия автосалон в Шанхай ще покаже своя всъдеход Beijing Auto BJ80C, който на практика представлява копие на Mercedes-Benz G-Class.
Китайският клонинг на G-Class излиза на пазара
Габаритите на модела са дължина от 4765 мм, широчина – 1890 мм и височина – 2005 мм. Разстоянието между двете оси достига 2800 мм.

Моделът е оборудван с 2,3-литров бензинов турбо мотор с мощност 250 к.с. Ще има и версия с 2,7-литров атмосферен агрегат, развиващ 150 к.с. Двигателите работят в комбинация с 6-степена механична скоростна кутия или с автомат със съшия брой предавки.

В салона на всъдахода е поставен голям сензорен дисплей, разположен на централната конзола. На него се появяват данните от работата на системите и агрегатите на автомобила. В оборудването на Beijing Auto BJ80C влизат още кожен салон и елементи от натурално дърво.
Китайският клонинг на G-Class излиза на пазара
Автосалонът в Шанхай ще се проведе от 22 до 29 април. От BAIC обявиха, че веднага след края на изложението ще започнат да приемат поръчки за всъдехода. Цените на машината все още не са ясни.

Снимка: Carnewschina.com
 

Тагове: beijing auto bj80c
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    На Китайските стоки качеството им е под всякаква критика.Тези недорозумения няма да се наложат на пазара.Едно е да си купиш китайски джапанки,маратонки,GSM ,фенерчета или детски играчки.Но когато стане въпрос за купуване на автомобил аз не знам кой ще рискува и ще си купи подобен автомобил.Много страни се упражняват в правенето на автм. но пазарът ги отсфирва на мига.Само белите страни и Южна Корея могат а всички останали страни като Китай,Индия,Рашандрия,Иран ще са само чираци в този бранш..
  • #2
    1 rate up comment 12 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Ami to e mercedes4e g klas e kloning na originala na Puh ot Avstria.German4etata i edinstvenia suv v istoriata si sa go prekopirali i go prodavat sy6tia kato Lada Niva 30 godini.
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво на жълтурковците, но ако го бяха направили изцяло 1:1 с Мерцедеса щеше да е супер!